16.8 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecialShenzhen: Halep va disputa cu Bacsinszky finala de sâmbătă. Kvitova, eliminată surprinzător!

Shenzhen: Halep va disputa cu Bacsinszky finala de sâmbătă. Kvitova, eliminată surprinzător!

Simona Halep, cap de serie 1, va disputa finala turneului de la Shenzhen, care are loc sâmbătă, împotriva elvețiencei Timea Bacsinszky (locul 47 WTA), a opta favorită. 

Publicul de la Shenzhen a avut parte de o mare dezamăgire, după ce mult dorita finală Halep – Kvitova nu va mai avea loc. Cu toate că Halep s-a calificat în finală fără prea mari bătăi de cap, Petra Kvitova, care îi este și amică, a ratat ultimul act.

Urmărește aici Live Text finala Halep – Bacsinszky

Petra Kvitova, locul 4 WTA și a doua favorită, a dat piept, în semifinale, cu Timea Bacsinszky (Elveţia, locul 47 WTA), a opta favorită. Cehoaica a fost eliminată cu scorul de 6-4, 6-4, în mai puțin de o oră și jumătate.

Halep a mai întâlnit-o o singură dată pe elvețiancă, într-un turneu ITF, la Torhout (Belgia), în 2010. Românca s-a impus atunci cu scorul de 6-1, 6-3. Timea Bacsinzky, 25 de ani, cu doi mai mulți decât Halep, are un singur titlu WTA în carieră, iar cea mai bună poziție ocupată a fost locul 37, în 2010.

Finala turneului se dispută sâmbătă, ora urmând să fie stabilită de organizatori. În aceeași zi se vor disputa ambele finale, la simplu și la dublu, primul meci urmând a avea loc la ora 07.00 (ora României). Meciul va fi transmis în format live text pe romanialibera.ro.

Cele mai citite

FOTO Sărbătoare uriașă pentru FCSB, noua campioană a României

Deși a pierdut, la București, meciul cu CFR Cluj, FCSB a sărbătorit câștigarea titlului de campioană a României. Meciul FCSB - CFR Cluj, disputat în...

George Simion dezminte ideea că el sau partidul AUR ar fi făcut “blat” cu PSD

Președintele partidului AUR, George Simion, dezminte ideea că ar fi făcut un "blat" cu PSD și avertizează că informațiile care susțin acest lucru sunt...

Localnicii curăță apele la Roșia Montană

Localnici și susținători ai Roșiei Montane participă, în ziua de duminică, 12 mai, la prima din cele cinci campanii de ecologizare a malurilor apelor...
Ultima oră
Pe aceeași temă