13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialSfaturi de slăbit de pe întregul mapamond

Sfaturi de slăbit de pe întregul mapamond

Obezitatea este o problema internationala, de aceea este bine sa tii cont de sfaturile de slabit care fac inconjurul mapamondului. Iata 10 moduri de a scapa de kilogramele in plus sau de a te mentine in forma.

Thailanda

Mancarea thailandeza este printre cele mai picante din lume. Ardeiul iute iti accelereaza metabolismul si iti face organismul sa se miste mai repede. Cu toate acestea, avantajul mancarii picante rezida in faptul ca te determina sa mananci mai incet, ceea ce reduce cantitatea de mancare ingerata.

Brazilia

Brazilienii au un secret culinar care ii mentine in forma. Este vorba despre consumarea fasolei si a orezului. O dieta bogata in aceste alimente reduce cu 14% sansele sa devii obez. Aceste doua mancaruri nu contin grasimi si sunt bogate in fibre, care echilibreaza glicemia.

Indonezia

In Indonezia, postul este obligatoriu cel putin o data pe an. Acesta consta intr-o zi in care nu se mananca si nu se bea nimic, pana seara. Alti indonezieni practica mutih-ul, o zi in care se alimenteaza doar cu orez si apa. Desi nu toata lumea poate posti, o zi in care sa mananci foarte usor si sanatos este binevenita pentru organism. Nu spunem sa faci foamea, ci sa iti rezervi o zi in care sa mananci bio si sa reduci aportul caloric la jumatate.

Citeste mai multe pe www.modista.ro

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă