1.8 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeSpecialSEXUL vs. BARZA - prima platformă online de educaţie sexuală în format...

SEXUL vs. BARZA – prima platformă online de educaţie sexuală în format video pentru adolescenţi

“SEXUL vs. BARZA”, prima platformă online de educaţie sexuală în format video pentru adolescenţi, va fi lansată marţi, 23 aprilie, între orele 10:30-12:00, la Palatul Parlamentului.

“Educaţia sexuală a tinerilor este una din marile carenţe ale actualului sistem de învăţământ din România, iar ţara noastră are printre cele mai ridicate rate la avorturi şi sarcini nedorite la adolescente din Europa. Teme precum abuzul sexual sau infecţiile cu transmitere sexuală sunt insuficient cunoscute în rândul adolescenţilor”, se arată într-un comunicat remis România liberă.

Daţi click AICI ca să accesaţi pagina de Internet a platformei SEXUL vs. BARZA

Citeşte şi 8 secrete ale cuplurilor satisfăcute sexual

La eveniment vor participa elevi de liceu, profesori, părinţi şi bibliotecari, alături de parlamentari şi alţi factori de decizie. Invitaţii vor viziona primele clipuri SEXUL vs. BARZA şi vor discuta despre accesul la educaţie sexuală al tinerilor din România.

SEXUL vs BARZA este proiect câştigător în cadrul ReStart România 2012, un program al TechSoup România realizat cu sprijinul unei finanţări Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe.

Evenimentul are loc cu sprijinul deputatului PP-DDLiliana Mincă, preşedintele Comisiei pentru egalitatea de şanse pentru femei şi bărbaţi din Parlamentul României.

Citeşte şi Ce îşi DORESC româncele de la un BĂRBAT

Lansarea “SEXUL vs. BARZA” este organizat de Programul Biblionet, în parteneriat cu TechSoup România şi Fundaţia Marie Stopes International România.

“Programul naţional Biblionet – lumea în biblioteca mea – este una dintre cele mai importante investiţii într-o intervenţie de anvergură pentru facilitarea accesului public la Internet şi construirea unui sistem durabil de biblioteci publice moderne în România. Cu ajutorul bibliotecarilor, platforma educaţională SEXUL vs BARZA va fi susţinută şi promovată în peste 2.000 de biblioteci publice din România”, potrivit comunicatului citat.

Citeşte şi 8 cele mai frecvente MINCIUNI ale bărbaţilor

Cele mai citite
00:00:50

Mii de persoane au fost evacuate în timp ce un ciclon se apropie de sudul Indiei

Mii de persoane au fost evacuate în timp ce un ciclon sever se apropie de sudul Indiei, iar mai multe măsuri pentru a limita...

Mircea Bravo, accident cu mașina. Polițiștii l-au testat antidrog

Vloggerul Mircea Bravo a fost implicat într-un accident rutier în Beiuș, județul Bihor. El ar fi pătruns pe sensul opus de circulație și ar...

Imprimantele – la ce trebuie să fim atenți în activitatea noastră

Imprimantele au devenit un pilon central în mediul de lucru contemporan, fiind unelte esențiale în procesele de birou, în special într-o lume în care...
Ultima oră
Pe aceeași temă