25.2 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialSerena Williams ar trebui să o invite la cină pe Simona Halep

Serena Williams ar trebui să o invite la cină pe Simona Halep

"Cred că Serena Williams ar trebui s-o scoată la cină pe Simona Halep, iar Agnieszka Radwanska pe Caroline Wozniacki; pentru că le-au ţinut în «viaţă»!",a scris Chris Evert, o fostă mare jucătoare de tenis pe un cont de socializare.

De asemenea, cotidianul L'Equipe a notat că Serena Williams a ajuns în semifinalele Mastersului de la Singapore datorită Simonei Halep, în timp ce presa italiană precizează că "Halep o salvează pe Williams".

Caroline Wozniacki a afirmat, după ce a învins-o pe Petra Kvitova şi a permis calificarea Agnieskăi Radwanska în semifinale, că poloneza i-a promis că o va duce la cumpărături dacă va câştiga meciul cu sportiva cehă: "Sper că se va ţine de promisiune. Îmi datorează o geantă", a afirmat sportiva daneză.

Simona Halep a câştigat un set în meciul cu Ana Ivanovic, echivalent cu eliminarea sportivei sârbe şi calificarea liderului WTA, Serena Williams, în semifinalele Turneului Campioanelor, fază în care americanca o va întâlni pe daneza Caroline Wozniacki.

Halep, calificată în semifinale înaintea meciurilor de azi, a pierdut până la urmă, scor 6-7 (7), 6-3, 3-6, în faţa Anei Ivanovici.

Caroline Wozniacki, locul 8 WTA, a învins-o, azi, cu scorul de 6-2, 6-3, după 70 de minute, pe sportiva cehă Petra Kvitova, locul 3 WTA, în ultimul meci al Grupei Albe a Turneului Campioanelor. Wozniacki a câştigat grupa cu trei victorii din trei meciuri şi s-a calificat în semifinale alături de poloneza Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA, care a pierdut, tot vineri, ultimul ei meci, cu Maria Şarapova.

După jucarea meciurilor din grupe, tabloul semifinalelor Turneului Campioanelor de mâine este următorul:

ora 13.00: Simona Halep, locul 4 WTA – Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA;

ora 09.30: Caroline Wozniacki, locul 8 WTA – Serena Williams, locul 1 WTA.

 

Cele mai citite

Aglomeraţie pe drumurile dinspre mare și munte spre Capitală. Rute alternative

Centrul Infotrafic din IGPR anunţă că este inregistrată aglomeraţie pe sensul de coborâre al DN1 către Ploieşti, între staţiunile Predeal şi Buşteni, dar şi...

O companie a ajuns să valoreze 2.000 de miliarde de dolari

CEO-ul companiei Nvidia dezvăluie cum a ajuns firma lui să valoreze 2.000 de miliarde de dolari, arată un articol publicat pe site-ul termene.ro. Interviul cu...

Taiwan, lovit de un cutremur

Taiwan a fost lovit de un cutremur cu magnitudine de 5.4, potrivit Reuters. Cutremurul s-a produs la o adâncime de 25 kilometri. Conform Centrului chinez...
Ultima oră
Pe aceeași temă