8.2 C
București
vineri, 25 octombrie 2024
AcasăSpecialSe poarta nasii sus-pusi

Se poarta nasii sus-pusi

Ce mai fac celebritatile ca sa se scrie despre ele? Aleg pentru copiii lor nasi celebri. Lumea vedetelor este plina de aliante fortate. Nu se tine cont de religia fiecaruia, nici nu li se cere celor doi nasi sa fie casatoriti. Tot ce trebuie este sa fie un nume, care, prin el insusi, va veghea la cresterea frumoasa a urmasului.

Copiii le-au apropiat pe fostele "Spice Girls" Geri Halliwell si Victoria Beckham. Desi relatia lor nu a fost prea fericita de la dezmembrarea trupei, Geri s-a gandit la fosta sa colega de scena odata cu nasterea primului copil, Bluebell Madonna, in 2006. Dupa ce i-a cerut sfaturi despre cresterea pruncilor, Geri a rugat-o pe Victoria sa accepte rolul de nasa pentru cea mica.
Tesaturile sunt deseori foarte complicate. De exemplu, doi dintre baietii familiei Beckham, Brooklyn si Romeo, au fiecare cate cinci nasi, printre care actrita Liz Hurley si Elton John (care a botezat nu mai putin de 10 copii). Acestia din urma au si ei o relatie de cumetrie, Elton John fiind si unul dintre cei sase nasi ai lui Damian Charles, baiatul lui Liz. Un alt nas celebru al micului Damian este actorul Hugh Grant, iar altul este Michael Jackson, care, la randul lui, s-a asigurat ca fiul sau numit Prince Michael Joseph Junior are nasi bine vazuti: pe Elizabeth Taylor si Macaulay Culkin.

De ce aceste optiuni? Se pare ca un nas vestit iti confirma statutul de star. Nu poti, nu-i asa, sa fii vedeta si sa ii alegi copilului un nas oarecare; spre exemplu, o ruda sau un prieten de-o viata… Cand Courtney Cox (din serialul TV "Friends") a cautat un parinte spiritual pentru fiica sa, Coco, s-a gandit imediat la prietena sa Jennifer Aniston. Care si ea are un nas faimos: pe Telly Savalas, alias "Kojak".
Telenovela poate continua cu starul din "Ingerii lui Charlie", Drew Barrymore. La numai sapte ani a interpretat rolul care a facut-o cunoscuta, in filmul "E.T.", regizat de nasul sau, Steven Spielberg. Nici nasa ei nu este o oarecare, ci marea actrita italianca Sophia Loren. Anii au trecut si astazi i-a venit randul lui Drew Barrymore sa joace rolul de nasa celebra pentru fiica lui Kurt Cobain, Frances Bean. Cat despre Steven Spielberg, acesta a repetat intocmai scenariul si cu actrita Gwyneth Paltrow, pe care a nasit-o si apoi a distribuit-o la o varsta frageda in filmul "Hook" (1991), unde a jucat rolul lui Wendy.

Nasii fiind acele persoane care dau sfaturile bune de-a lungul vietii, este greu de inteles la ce s-a gandit Angelina Jolie cand a propus ca gemenii sai aparuti pe lume in aceasta vara sa fie botezati de actrita lesbiana Jenny Shimizu, cu care Angelina a avut o relatie intima in urma cu cativa ani. Conform ziarului "Daily Mirror", Brad Pitt si Angelina Jolie i-au propus mai intai solistului trupei "U2", Bono, sa fie parintele spiritual al celor doi copii. Pe langa faptul ca se cunosc de multa vreme, Brad Pitt este un fan al formatiei, iar Angelina se declara inspirata de munca lui umanitara. Acesta s-a bucurat de propunerea cuplului, dar nu este de acord cu alegerea nasei, motiv pentru care s-ar putea sa nu onoreze invitatia.

Cele mai citite

Etapa a 3-a Europa League: Glasgow Rangers-FCSB 4-0

FCSB a pierdut în deplasare cu Glasgow Rangers, scor 0-4, în etapa a 3-a din Europa League. În urma acestui rezultat, campioana României a...
Ultima oră
Pe aceeași temă