20.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialSe opreste apa rece

Se opreste apa rece

Marti. Intre orele 8 si 22 se va opri apa la consumatorii din perimetrul strazilor Negureni, Intrarea Relu, Tache Gheorghe, Dolhasca – blocurile BI B41, BI B36 si BI B46. Intre orele 9 si 14 se va intrerupe furnizarea apei la consumatorii din perimetrul: bd. Ferdinand – blocurile E1, E2, E3, E4, G1, G2 si G3, Soseaua Pantelimon nr. 3-15 si 23. Intre orele 9 si 22 nu vor avea apa la robinete consumatorii din perimetrul strazilor: Salaj, Amurgului, Nicolae Croitoru, Rahova, Soseaua Alexandriei, Nicolae Croitoru, Teiut, Garoafei, Imboldului, precum si casele cuprinse in perimetrul: Margeanului, Petre Ispirescu, Antiaeriana, Soseaua Magurele si Soseaua Alexandriei.
Miercuri. Intre orele 8.30 si 22 se va opri apa la consumatorii din perimetrul: Negoiu, Voronet, Mesterul Manole, Paunescu Paltin, Chiparosului, Caloian Judetul, Burebista si Decebal.
Joi. De la ora 10 si pana la ora 5 din ziua de vineri se va opri apa la consumatorii din perimetrul: Soseaua Stefan cel Mare – intre Dr. Grozovici si Lizeanu, precum si la Spitalul Colentina si Spitalul Babes.
Vineri. Intre orele 9 si 23 se va intrerupe apa la consumatorii din perimetrul: Calea Dorobanti, Soseaua Stefan cel Mare, Calea Floreasca, Radu Beller si Piata Dorobanti.
Apa Nova a luat aceste masuri in vederea realizarii lucrarilor de modernizare a sistemului de alimentare cu apa al Capitalei.

Cele mai citite

Kremlinul spune că legăturile dintre Moscova și Beijing vor continua

Kremlinul a ignorat o călătorie în China a secretarului de stat american Antony Blinken, în timpul căreia acesta și-a exprimat îngrijorarea cu privire la...

Floriile 2024, duminica dinainte de Paște. De ce se sfințesc ramurile de salcie

Floriile, duminica dinaintea Paștelui, reprezintă un moment de profundă semnificație în calendarul creștin. În această zi, creștinii marchează Intrarea Mântuitorului în Ierusalim, un eveniment...

“Sunt convins că Mircea Geoană va candida la președinție”, spune Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că are convingerea fermă că Mircea Geoană va candida pentru funcția de președinte al României. Această declarație a...
Ultima oră
Pe aceeași temă