10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialSe caută noi români cu talent

Se caută noi români cu talent

Emisiunea ”Românii au talent” a dat startul înscrierilor pentru următorul sezon! Toți cei care au talent pe care vor să îl prezinte în fața întregii țări sunt invitați să se înscrie la concurs și pot deveni următorul erou național. Dezinvoltură, curaj şi încredere sunt cuvintele-cheie care trebuie să îi reprezinte pe toţi cei care aleg să se înscrie în acest show de televiziune. 

După ce timp de cinci sezoane a ţinut milioane de români în faţa televizoarelor, competiţia talentelor continuă. Și în sezonul 6 vor fi premiați atât cel mai talentat român, cât și cel mai original. De asemenea, cel care va înscrie un român talentat are șansa de a fi desemnat următorul Vânător de talente.

Voci cu har, dansuri electrizante, modele de prietenie dincolo de limite, magie, concert rock, senzualitate şi improvizaţie în dans aduse la nivel de artă au fost câteva din momentele cele mai apreciate ale sezonului 5. Este așteptată generaţia de talente din 2015. 

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă