13.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialSchalke 04, Steaua 03

Schalke 04, Steaua 03

Steaua a debutat în Liga Campionilor, după cinci ani de aşteptare. Deşi înaintea debutului ”roş-albaştrii” erau extrem de optimişti şi credeau în victorie în meciul cu Schalke, rezultatul final şi jocul echipei nu a reflectat entuziasmul dinaintea întâlnirii.

Nemţii s-au impus cu 3-0, toate golurile fiind reuşite în a doua repriză. Steliştii au căzut de tot, după primul gol reuşit de Uchida, după o eroare mare în apărarea Stelei, Tătăruşanu şi Szukala invitându-se reciproc să intervină la centrarea niponului. Celelalte goluri ale nemţilor au fost reuşite de Boateng şi Draxler.

Laurenţiu Reghecampf a declarat la finalul întâlnirii că echipa lui şi-a dorit mult victoria, însă jocul nu le-a ieşit aşa cum vroiau.

”Am primit un gol într-un moment în care treceam printr-o fază bună. A fost o greşeală, nu mai are rost să o comentăm. Noi ne-am dorit foarte mult, am încercat să facem pressing, să ne creăm ocazii, dar din păcate în seara aceasta am pierdut cu 3-0. Trebuie să mergem mai departe, vom analiza meciul şi ne vom gândi la următoarea înfruntare. Am piedut doi jucători, pe Tatu a trebuit să-l schimbăm în primele minute, iar Adi Popa s-a accidentat şi cred că asta este o problemă mai gravă”.

Antrenorul gazdelor, Jens Keller a recunoscut că primul gol al echipei sale a fost extrem de norocos, dar se bucură pentru victoria echipei sale: ”Am început excelent campania din Champions League. Am câştigat la zero şi sunt extrem de fericit că am avut răbdare. În partea secundă am avut numeroase ocazii, după ce în prima repriză nu am fost prezenţi în faţa porţii adverse. Golul de 1-0 a fost norocos, dar uneori ai nevoie de aşa ceva”.

Bourceanu, lăudat de Boateng

Căpitanul Stelei, Alex Bourceanu a fost unul dintre cei mai buni ­oameni în în­frân­gerea din Germania. Capacitatea de efort a ­stelistului a fost remarcată şi de vedeta nemţilor, Kevin Boateng, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa ro­mâ­nului. “Bourceanu a fost un nebun! Ştiam cu toţii că o să alerge foarte mult, dar nu ne-am aşteptat să o facă atât de mult! E un jucător extraordinar, acoperă foarte bine toate zonele din teren. Steaua a jucat foarte bine, dar nici noi nu am fost mai ­prejos. Avem un start minunat şi am căpătat multă încredere graţie acestei victorii“, a declarat africanul, la finalul întâl­nirii.

Cele mai citite

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Turneul final EURO Under-17 va putea fi vizionat în România pe TVR Sport

EURO Under-17, turneul final european dedicat tinerilor fotbalişti, care se va desfășura în perioada 20 mai-5 iunie 2024, va fi transmis în România de...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă