16.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialScandalul interceptărilor de la News of The World: Vezi ce credea premierul...

Scandalul interceptărilor de la News of The World: Vezi ce credea premierul britanic David Cameron că înseamnă “LOL”

Premierul britanic, David Cameron, încheia cu sintagma “cu multă dragoste” mesajele telefonice trimise Rebekăi Brooks, fost editor la News of The World, afirmă aceasta, în cadrul anchetei privind interceptările practicate de fostul tabloid, informează Sky News, citat de Mediafax.

Rebekah Brooks a făcut aceste dezvăluiri în faţa membrilor comisiei independente Levenson, care anchetează interceptările practicate de fostul tabloid News of The World.

Potrivit Rebekăi Brooks, care a fost şi membră a conducerii grupului News International, filială a trustului News Corporation, David Cameron semna mesajele telefonice cu acronimul “LOL”, dar premierul credea că grupul de litere era o prescurtare de la “lots of love” (“cu multă dragoste”). În general, acronimul “LOL” este folosit în conversaţii scurte cu sensul “laugh out loud” (“râd foarte tare”).

“Scriam mesaje cu domnul Cameron de multe ori, ca multe persoane. Probabil mai frecvent în ianuarie 2010 şi poate în timpul campaniei electorale”, a spus Brooks.

“De obicei semna DC. Dar uneori semna şi LOL, crezând că însemna cu multă dragoste. Dar i-am spus că înseamnă «râd foarte tare»”, a explicat Brooks.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...

Astăzi este Vinerea Mare, ziua în care Iisus Hristos a fost răstignit. Tradiții și obiceiuri

Astăzi este Vinerea Mare, ziua în care Fiul lui Dumnezeu, Iisus Hristos, a fost răstingnit pe cruce și a fost dus în mormânt. Conform...

MAE condamnă ferm toate actele de violență asupra jurnaliștilor

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) condamnă "ferm" toate actele de violenţă împotriva jurnaliştilor şi a mass-media în exercitarea profesiei lor, într-un mesaj transmis cu ocazia...
Ultima oră
Pe aceeași temă