12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialScandal pentru parcările din Reşiţa

Scandal pentru parcările din Reşiţa

Maşinile lăsate în parcările cu plată din Reşiţa, fără achitarea taxelor aferente, sunt, în această perioadă, filmate de angajaţii firmei care a concesionat parcările şi, de asemenea, şoferii indisciplinaţi primesc înştiinţări care vor fi urmate de amenzi.

Întreaga procedură este contestată chiar de Mihai Stepanescu, primarul Reşiţei, care intenţionează să solicite în instanţă rezilierea contractului.

Primarul este nemulţumit

În momentul de faţă, parcările din Reşiţa sunt administrate ilegal, susţine primarul. Acesta a sesizat comiterea unor abuzuri în derularea contractului încheiat între Consiliul Local şi societatea comercială care a câştigat licitaţia pentru parcări. ”Am găsit o serie de deficienţe într-o relaţie contractuală vizând administrarea parcărilor şi a maşinilor ridicate neregulamentar din Reşiţa. Licitaţia a fost făcută cât timp am fost eu în concediu. Prin urmare, vom trece la acţionarea în instanţă a celor care nu au respectat normele legale”, a declarat Stepanescu.

La rândul său, Alexandru Ciati, directorul executiv al Poliţiei Locale Reşiţa, a precizat că a solicitat firmei care administrează parcările să nu mai folosească aceste înştiinţări şi avertismente, până la lămurirea situaţiei.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă