5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialScandal la mormântul Mădălinei Manole

Scandal la mormântul Mădălinei Manole

Un scandal a izbucnit, joi, la mormântul Mădălinei Manole, din cimitirul “Bolovani”, din Ploieşti, după ce mama cântăreţei a început să îi lovească cu pumnii şi să strige la bodyguarzii cu care soţul cântăreţei, Petru Mircea, a venit la cimitir, la parastasul de un an.

Primii care au ajuns la cimitir au fost părinţii Mădălinei Manole, în jurul orei 11.30, însoţiţi de câteva rude, iar la scurt timp la mormânt a venit şi soţul cântăreţei, Petru Mircea, însoţit de bodyguarzi, potrivit Mediafax

Petru Mircea a pus pe mormântul cântăreţei câteva buchete de flori, moment în care mama artistei a început să îi lovească pe bodyguarzi.
Mama Mădălinei s-a năpustit apoi asupra bodyguarzilor şi a început să ţipe, reproşându-i lui Petru Mircea că şi-a angajat bodyguarzi pe banii fiiicei sale.

“Aţi văzut-o pe Mădălina vreodată cu bodyguarzi? Ruşine! Ruşine! De ce vine un neica nimeni cu bodyguarzi? Fata mea a fost vedetă şi nu şi-a pus bodyguarzi”, a spus mama Mădălinei Manole, repetând “Afară, afară de aici!”, după care a început să smulgă de pe mormânt florile aduse de Petru Mircea şi să le arunce.

Rudele au încercat să o convingă pe mama Mădălinei Manole să plece din cimitir şi să revină mai târziu.
Petru Mircea a spus cu lacrimi în ochi că nu doreşte nimănui o astfel de durere şi că se aştepta la un astfel de scandal.

Soţul Mădălinei Manole nu a scăpat nici de furia unor fani ai artistei care au mers la mormânt în ziua parastasului, mai mulţi ploieşteni reproşându-i, în primul rând, atitudinea pe care o are faţă de părinţii Mădălinei, pe care nu îi lasă să îşi vadă nepotul.

“Vrei să o bagi în pământ şi pe femeia asta, aşa cum ai făcut cu fata ei?”, i-a spus lui Petru Mircea unul dintre admiratorii Mădălinei Manole.

Alţii i-au reproşat acestuia că, pe lângă faptul că nu îi lasă pe bunici să îşi vadă nepotul, beneficiază de pe urma morţii artistei, stând în casa acesteia şi bucurându-se de banii pe care ea i-a câştigat de-a lungul vieţii.

La un moment dat, o persoană care nu făcea parte din anturajul niciunuia dintre grupurile aflate în conflict, a încercat să liniştească spiritele şi să îi ia apărarea lui Petru Mircea, însă a devenit ţinta furiei admiratorilor aflaţi la mormânt.

Mădălina Manole s-a sinucis în dimineaţa de 14 iulie 2010, chiar de ziua ei de naştere. Cântăreaţa a fost găsită moartă de către soţul ei, în locuinţa lor din Otopeni.

După moartea artistei, a urmat un întreg scandal mediatic între părinţii solistei şi soţul acesteia, care şi-au disputat inclusiv copilul cântăreţei.

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă