16.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialScandal în Ungaria: Un ministru ar fi plătit 1500 de euro pentru...

Scandal în Ungaria: Un ministru ar fi plătit 1500 de euro pentru o noapte la un hotel cu secretara lui

Ministrul Apărării din Ungaria, Hende Csaba, a stârnit un scandal după ce a apărut în presă informația potrivit căreia în octombrie 2011, el ar fi petrecut o noapte într-un hotel de 5 stele din Paris împreună cu secretara sa, Monika Szajlai, în prezent iubită să oficială, potrivit Hotnews.

Ministrul ungar a plătit câte 750 de euro de persoană pentru o noapte de cazare, scrie Politics.hu, citând tabloidul Blikk. Tabloidul susține că toate cheltuielile au fost achitate de Ministerul Apărării, care refuză să ofere însă vreo informație invocând "rațiuni de apărare și securitate națională". 

Deplasarea la Paris ar fi avut loc de ziua de naștere a Monikai Szajlai, pe atunci secretară ministrului, care la acea vreme era căsătorit cu o altă femeie. Hende Csaba și Monika Szajlai au recunoscut între timp că formează un cuplu, însă susțin că acest lucru se întâmplă începând din 2013.

Monika Szajlai, actuală logodnică a lui Hende Csaba, este angajată în prezent la două companii de stat din Ungaria, la una dintre ele făcând parte din consiliul de administrație, potrivit informațiilor Blikk. 

Tabloidul maghiar Blikk a publicat, în trecut, mai multe povești asemănătoare despre cheltuielile politicienilor din Ungaria. 

Cele mai citite

Banii pentru plata pensiilor înaintea Sărbătorilor Pascale, virați integral către Poșta Română

Ministerul Muncii a anunțat că sumele necesare pentru plata pensiilor înaintea Sărbătorilor Pascale au fost transferate, de către Casa Naţională de Pensii Publice, Poştei...

Marijuana la borcan. DIICOT a descoperit o cultură de canabis într-un apartament din București

Din ancheta efectuată de DIICOT în perioada octombrie 2023 - aprilie 2024, s-a constatat că individul în cauză a inițiat și a dezvoltat o...

Antony Blinken vrea ca Hamas să accepte rapid o propunere israeliană de armistiţiu în Gaza

Secretarul de stat american Antony Blinken a îndemnat luni Hamas să accepte rapid o propunere israeliană de armistiţiu în războiul din Gaza şi de...
Ultima oră
Pe aceeași temă