9 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăSpecialŞapte persoane, între care şi un copil, rănite într-un accident rutier petrecut...

Şapte persoane, între care şi un copil, rănite într-un accident rutier petrecut în Dolj

Şapte persoane, între care şi un copil, au ajuns la Spitalul de Urgenţă Craiova, în urma unui accident de circulaţie petrecut, miercuri seară, în localitatea doljeană Malu Mare, după ce două maşini s-au ciocnit frontal din cauza unei depăşiri, unul dintre autoturisme răsturnându-se de mai multe ori.

Accidentul rutier a avut loc miercuri seară, în jurul orei 19.00, la ieşirea din localitatea Malu Mare, pe drumul care face legătura între Craiova şi Bechet, după ce şoferul unui autoturism a depăşit altă maşină, însă s-a lovit frontal de alt autoturism care circula regulamentar, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În urma impactului, una dintre maşini s-a răsurnat în afara carosabilului, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe maşini de Ambulanţă şi Descarcerare, pentru a transporta răniţii la spital.

Martorii susţin că într-una dintre maşini au găsit o sticlă de whisky desfăcută, chiar lângă şofer, iar acesta mirosea puternic a alcool.

“Nu se cunosc, deocamdată, circumstanţele exacte ale producerii accidentului, ştim doar că cele două autoturisme s-au ciocnit frontal, pe fondul unei depăşiri. Urmează să stabilim dacă şoferii mergeau cu viteza regulamentară şi dacă au consumat băuturi alcoolice. De altfel, celor doi şoferi le vor fi recoltate probe biologice în acest sens”, a declarat Florin Cristea, comisar în cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Dolj.

Dintre persoanele transportate la spital, doar una avea leziuni mai grave, dar fără ca acestea să îi pună viaţa în pericol. Celelalte victime nu prezintă răni care să aibă un risc vital.

Cele mai citite

5 întrebări pe care să le adresezi medicului înainte de operația de augmentare mamară (mărire de sâni)

Augmentarea mamară este o procedură chirurgicală estetică care implică introducerea unui implant mamar la nivelul sânilor, pentru a mări sau a schimba forma acestora....

Parlamentul de la Chișinău „a rupt” trei acorduri încheiate cu CSI

Parlamentul de la Chişinău a denunţat încă trei acorduri încheiate pe platforma Comunităţii Statelor Independente (CSI), votând, în a doua lectură, trei proiecte de...

Cum obții un zâmbet fermecător la orice vârstă cu ajutorul implanturilor dentare

Adesea, singura soluție pentru a-ți recâștiga încrederea în aspectul tău și a obține un zâmbet luxuriant este implantarea dinților. Mulți sunt îngrijorați și speriați...
Ultima oră
Pe aceeași temă