19 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialS-a dat startul înscrierilor la ”The Most Beautiful Truck&Chopper Fest” - ediţia...

S-a dat startul înscrierilor la ”The Most Beautiful Truck&Chopper Fest” – ediţia 2013

În septembrie va avea loc în România cel mai mare festival de camioane şi choppere din Europa de Est

Din 7 mai, pasionaţii de cai putere din România, Moldova, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Ucraina, Ungaria, Serbia, Polonia şi Turcia, se pot înscrie pe site-ul www.choppertruckfestival.com , pentru a participa la unicul eveniment de pe piaţa autohtonă, ”The Most Beautiful Truck&Chopper Fest”.

În prima etapă, după înregistrarea online, participanţii vor urca pe site fotografii ale camionului/chopperului, iar conducatorii de camioane care se vor înscrie în competiţie vor da testul de cunoştinţe teoretice. Cei 200 de semifinalişti vor fi aleşi în baza punctajului obţinut la testul online.

Pe aceştia îi aşteaptă 3 competiţii cu premii pe măsura aşteptărilor: „Cel mai frumos camion”, „Cel mai frumos chopper”, la sfârşitul căruia, cel care va primi titlul pentru „Cel mai bun şofer profesionist din România”, va câştiga şi marele premiu, care constă în 2.000 de euro.

De asemenea, câştigătorii competiţiilor „Cel mai frumos camion” şi „Cel mai frumos chopper” vor avea ocazia să meargă într-o excursie exclusivistă la cel mai cunoscut şi mediatizat festival, Carnavalul de la Rio de Janeiro, unde vor putea admira cele mai frumoase care alegorice din lume.

Înscrierile în competiţie se vor încheia pe 1 august 2013, iar marele eveniment va avea loc în perioada 21-22 septembrie la Autodromul IFPTR din Târgu Mureş.

„The Most Beautiful Truck&Chopper Festival” este un eveniment organizat de IFPTR, U.N.T.R.R. şi AdBrain Partners, cu aportul unor parteneri de renume precum Cosmote, Scania, Schmitz Cargobull, Mercedes Benz, Krone, Vialtis, Mol, Uniunea Internaţională a Transportatorilor Rutieri.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 780: Moscova susține că armata Kievului a atacat Crimeea cu rachete cu rază lungă de acțiune

Sistemele de apărare antiaeriană ruse au distrus patru rachete ATACMS cu rază lungă de acţiune, furnizate de SUA Kievului şi care au fost lansate...

Un bărbat s-a aruncat în fața trenului în Sâmbăta Mare

Un bărbat din judeţul Iaşi s-a aruncat, astăzi, de pe o pasarelă, în faţa unui tren, în localitatea Săbăoani, a informat Inspectoratul de Poliţie...

VIDEO. Marco Reus părăsește echipa unde a petrecut 12 ani

Marco Reus, în vârstă de 34 de ani, se pregătește să părăsească Borussia Dortmund la finalul acestui sezon, după o colaborare de 12 ani...
Ultima oră
Pe aceeași temă