23.9 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialRomtelecom: reduceri de pana la 50% la abonamentele Clicknet business

Romtelecom: reduceri de pana la 50% la abonamentele Clicknet business

Romtelecom a redus preturile abonamentelor pentru acces la internet ClickNet business cu pana la 50%. De asemenea, a marit viteza de la 2Mbps la 3Mbps, pastrand acelasi pret, si a adaugat in portofoliu un nou abonament cu viteza de 12Mbps.
 
Cele mai mari reduceri de pret, de 20 si respectiv 12 euro, s-au aplicat abonamentelor Clicknet cu viteze de 20 si 8 Mbps, pentru care se va plati un tarif de 19 si respectiv 12,5 euro (fara TVA), fata de 39 si, respectiv, 24,5 euro (fara TVA).

Toate produsele Clicknet pentru clientii persoane juridice includ, de asemenea, pe langa conexiunea la Internet, un cont de e-mail cu o capacitate de 7 Gb pe platforma Google si un spatiu de gazduire pentru o pagina de internet de 30 pana la 100 MB, sau solutia de gazduire profesionala Be Online Start si un modem gratuit, in functie de perioada contractuala.

Preturile au fost de asemenea reduse si pentru pachetele de servicii SmartPack cu pana la 12 euro pe abonament.  Aceste pachete includ o conexiune la Internet de mare viteza, voce fixa si solutii profesionale de gazduire.

Reducerile de preturi operate pentru serviciile Clicknet pentru clientii persoane juridice si SmartPack sunt valabile pentru noii clienti.

In acelasi timp, companiile care aleg sa se aboneze, pana la sfarsitul lui iunie, la un produs Clicknet cu viteze de 6, 8 sau 20 Mbps, pot beneficia si de oferta ce include un PDA cu GPS cu harta Romaniei si un modem Wireless in pretul abonamentului lunar.

Aceasta oferta este valabila pentru contractele semnate pe o perioada de 3 ani cu preturi incepand de la 19 euro, fara TVA.

Cele mai citite

Studiu. Românii își propun să arunce mai puțină mâncare

Șapte din zece români își propun să arunce mai puțină mâncare la gunoi, relevă cel mai recent studiu realizat de Reveal Marketing Research în...

Aglomeraţie pe drumurile dinspre mare și munte spre Capitală. Rute alternative

Centrul Infotrafic din IGPR anunţă că este inregistrată aglomeraţie pe sensul de coborâre al DN1 către Ploieşti, între staţiunile Predeal şi Buşteni, dar şi...

Ambasada britanică prezintă un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, în cinstea Paștelui ortodox

Ambasada Marii Britanii la București a creat un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, pentru a marca Paștele ortodox. Paddington este o jucărie de pluș...
Ultima oră
Pe aceeași temă