14 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialRomânia - Slovacia: 1-1, Stancu înscrie primul gol (Final de meci)

România – Slovacia: 1-1, Stancu înscrie primul gol (Final de meci)

Naţionala României a remizat cu reprezentativa Slovaciei, scor 1-1, într-un meci amical, pe Arena Naţională. România a deschis scorul printr-o lovitură de cap a lui Bogdan Stancu. Acesta a fost ultimul amical înaintea meciurilor decisive din septembrie cu Turcia şi Ungaria, care vor conta pentru calificarea la Campionatul Mondial din Brazilia 2014.

Cele mai importante faze ale meciului

Min 90+4 Final de meci. România – Slovacia 1-1

Min 84 Marica este lovit în bărbie la un duel. Iese la marginea terenului pentru a primi îngrijiri.

Min 76 Schimbare România: Marica întră în locul lui Tănase.

Min 61 Schimbări în ambele echipe: România – Nicoliţă îl înlocuieşte pe Torje, Slovacia – Salata şi Pekovski în locurile lui Kona şi Breznanik

Min 56 Slovacia înscrie. Sestak este autorul golului la fază la care Latovlevici a fost depăşit iar slovacul a preluat cu capul spre colţul lung.

Min 46 Începe repriza a doua. Trei schimbări în echipa României: Goian, Pintilii, Grozav îi înlocuiesc pe Găman, Lazăr şi Maxim. Două schimbări la slovaci: Nemec şi Piacek intră în locul lui Jakubko şi Breznanik.

Min 44 Goool România. Bogdan Stancu reuşeşte să preia cu capul direct din faţa porţii, după o centrare a lui Torje. Internaţionalul Torje şi-a zăpăcit adversarul după un dribling ca la carte şi o centrare perfectă.

Min 22 Gol anulat România. Torje reia cu capul şi trimite mingea în poartă, însă arbitrii au anulat golul din cauza unui ofsaid.

Min 1 Început de meci. România are posesia. Pe teren evoluează patru jucători de la Steaua.

Test înainte de meciurile cu Ungaria şi Turcia

Echipa naţională de fotbal trece în ultimii ani printr-o continuă perioadă de schimbare, iar turneul de calificare pentru Campionatul Mondial de anul viitor, din Brazilia, pare să mai fi aşezat lucrurile în echipa antrenată de Victor Piţurcă. Tricolorii au avut evoluţii surprinzătoare, cel puţin la unele meciuri din cadrul acestui turneu, însă dacă vor ajunge sau nu în Brazilia se va decide în cele două meciuri de foc, împotriva Turciei şi Ungariei de peste o lună.

Astfel că amicalul pe care România îl joacă în această seară este un meci de pregătire extrem de important şi totodată un test înaintea celor două meciuri decisive. O particularitate o reprezintă faptul că unsprezecele lui Piţurcă va trebui să se descurce fără Mutu. De asemeni important este şi faptul că banderola de căpitan îi va reveni lui Chiricheş, jucătorul Stelei, care a ratat un super-transfer în valoare de 8 milioane euro la Tottenham.

România – Slovacia (TV: Antena 1) Echipe de start:

România: Tătăruşanu – Măţel, Găman, Chiricheş, Latovlevici, Lazăr, Hoban – Torje, Maxim, Tănase – Stancu. Antrenor: Victor Piţurcă

Rezerve: Lobonţ, Pintilii, Grozav, Marica, Neagu, Goian, Nicoliţă, Alexe, Grigore, Nica, Lung jr.

Slovacia: Mucha – Pekarik, Durica, Cisovsky, Breznanik – Kona, Kucka – Sestak, Hamsik, Weiss – Jakubko. Antrenor: Jan Kozak.

Rezerve: Kuciak, Piacek, Depetris, Nemec, Salata, Mak, Stefanik, Pecovski, Kozacik

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...

VIDEO. Inundațiile pun stăpânire pe Brazilia. Bilanțul se ridică la 75 de morți

Bilanțul victimelor ploilor abundente care au provocat inundații în statul brazilian Rio Grande do Sul din sudul țării a crescut la cel puțin 75...

Polonia primește în anul 2024 primul avion F-35. România se pregătește să semneze contractul cu SUA

Primul avion F-35 destinat Forțelor Aeriene ale Poloniei va fi livrat acestei țări în anul 2024 iar România se pregătește să semneze un contract...
Ultima oră
Pe aceeași temă