13.4 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSpecialRomânia ratează calificarea în finala feminină de 4x400 metri de la CM...

România ratează calificarea în finala feminină de 4×400 metri de la CM Sopot

Ştafeta feminină a României de 4×400 de metri a ratat calificarea în finală în cadrul Campionatului Mondial de la Sopot, conform Mediafax.

Ştafeta României, formată din atletele Adelina Pastor, Andreea Panainte, Sanda Belgyan şi Bianca Răzor, a încheiat prima serie de calificare cu timpul de 3:38.18 minute, cu care s-a clasat pe locul patru şi a ratat ultimul act al probei de duminică, în pofida faptului că a realizat cea mai bună performanţă a sezonului.

În finală s-au calificat primele două clasate din fiecare serie, plus încă două ştafete cu cel mai bun timp, adică SUA, Jamaica, Polonia, Nigeria, Marea Britanie şi Rusia.

Tot sâmbătă, Marian Oprea s-a calificat în finala probei de triplusalt, din a doua săritură.

Anca Heltne a ratat calificarea în finala probei de aruncarea greutăţii, clasându-se pe locul 11, cu o singură aruncare reuşită din trei încercări, care a măsurat 17.35 metri.

Vineri, în prima zi a CM de sală de la Sopot, Ionuţ Zăizan a ratat calificarea în finala probei de 1.500 de metri, la Campionatul Mondial de sală de la Sopot, clasându-se pe locul 7, penultimul, în prima serie a calificărilor.

Din delegaţia României la CM de sală de la Sopot mai fac parte sportivii Ancuţa Bobocel (3.000 metri) şi Mihai Donişan (săritură în înălţime).

Cele mai citite

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, trimis în judecată de DNA pentru cumpărare de influență

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a fost trimis în judecată de DNA pentru săvârşirea infracţiunii de cumpărare de influenţă, potrivit agerpres.ro. ''Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale...

90 de minute pe Santiago Bernabeu sunt foarte lungi: Real Madrid-Bayern Munchen 2-1

Real Madrid s-a calificat dramatic în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Bayern Munchen cu scorul de 2-1 (0-0), miercuri...

Ucrainenii au dejucat un plan de asasinare a lui Zelenski chiar în ziua învestirii lui Putin la Moscova

Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) anunță destructurarea unei rețele organizate de FSB care a recrutat doi colonei ai serviciilor ucrainene, pentru a-l asasina...
Ultima oră
Pe aceeași temă