13.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialRomânia, învinsă de Ungaria, în grupa A a Ligii Mondiale de polo

România, învinsă de Ungaria, în grupa A a Ligii Mondiale de polo

Naţionala de polo a României a pierdut, miercuri, în deplasare, cu 10-20, meciul cu Ungaria, al doilea din grupa A europeană a Ligii Mondiale.

Scorul pe reprize a fost 5-3, 5-3, 5-0 şi 5-4. Din lotul României au făcut parte la acest meci mai mulţi jucători de perspectivă din campionatul intern.

În primul meci din grupa A, tricolorii au cedat, tot în deplasare, cu Grecia, scor 8-15.

Din grupa A mai fac parte echipele Ungariei şi Slovaciei, în timp ce în grupa B joacă Serbia, Rusia, Germania, Spania, iar în grupa C, Muntenegru, Italia, Croaţia, Turcia şi Franţa.

În etapa a II-a a preliminariilor europene, marţi s-au mai înregistrat rezultatele: Slovacia-Grecia 10-16, Muntenegru-Italia 13-15, Germania-Serbia 10-19, Franţa-Croaţia 7-14 şi Spania-Rusia 11-14.

Prima clasată din fiecare din cele trei grupe se va alătura Italiei, care va găzdui Turneul Super Final, între 23-28 iunie 2015, la Bergamo. Într-un alt turneu de calificare evoluează echipe din Africa, America, Asia şi Oceania, pentru alte patru locuri calificante la Super Final.

Premiile totale ale Ligii Mondiale sunt de 345.000 de dolari.

 

Cele mai citite

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...

Tarife pe litoral de 1 Mai. A înlemnit când i-a venit nota de plată pentru 4 sucuri și mâncare

Turiștii plecați pe litoralul românesc în aceste zile de vacanță au parte de surprize neplăcute, mai ales când le vine nota de plată. Mulți...

Rețetă de Paște: Așa faci cel mai pufos cozonac

Aceasta rețetă de cozonac pufos cu nuca se caracterizează prin faptul că într-adevăr iți oferă secretele unui cozonac gustos și pufos, care nu se...
Ultima oră
Pe aceeași temă