18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialRomania-Cehia 2-0 (1-0)

Romania-Cehia 2-0 (1-0)

Romania a deschis scorul in minutul 28, cand Adrian Mutu a reluat in plasa, de la sase metri pozitie centrala, in dreapta portarului Petr Cech, un balon centrat de pe partea stanga de Razvan Rat. In minutul 59, Razvan Cocis a pasat, de la marginea careului de sase metri al oaspetilor, mingea a ajuns pana la Mutu, care a majorat diferenta, deviind-o, cu calcaiul, de la trei metri, de pe linia butului din dreapta portii aparate de Cech.
Romania: Lobont – Contra, Tames, Chivu, Rat – Fl. Petre (Badoi '53), Ov. Petre, Cocis, D. Munteanu (Codrea '71) – Mutu (G. Bucur '88) – Mazilu. Antrenor: Victor Piturca.
Cehia: Cech – Grygera, Bolf (Sihok '59), Ujfalusi, Jankulovski (Pospech '14) – Poborsky, Polak, Heinz (Jun '75), Smicer – Koller, Baros. Antrenor: Karel Bruckner.
Meciul a fost arbitrat de o brigada norvegiana, alcatuita din Terje Hauge, Steinar Holvik, Ole Hermann Borgan si Tommy Skjerven.

Cele mai citite

Marijuana la borcan. DIICOT a descoperit o cultură de canabis într-un apartament din București

Din ancheta efectuată de DIICOT în perioada octombrie 2023 - aprilie 2024, s-a constatat că individul în cauză a inițiat și a dezvoltat o...

Alegerea Care Controlează Viitorul Copilului

Una dintre primele și cele mai importante decizii pe care le iau părinții după nașterea unui copil este modul în care vor hrăni...
Ultima oră
Pe aceeași temă