11 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialRoma 2015: Irina Begu, victorie clară în fața numărului 9 mondial, Angelique...

Roma 2015: Irina Begu, victorie clară în fața numărului 9 mondial, Angelique Kerber

UPDATE 19.39. Irina Begu, 31 WTA, a obținut o victorie clară în fața numărului 9 mondial, Angelique Kerber, pe care a eliminat-o, din turneul Premier 5 de la Madrid, cu scorul de 6-3, 6-3. Românca va evolua în optimi.

Irina a eliminat-o pentru a doua oară pe jucătoarea din Germania, în cele 3 partide disputate în 2015. Prima victorie a venit la Australian Open, după care s-a impus nemțoaica, la Charleston, SUA.

Citește și Roma 2015: Alexandra Dulgheru, victorie uriașă în fața numărul 14 mondial

Begu își știe deja adversara din optimi. Victoria Azarenka, 29 WTA, a reușit o eliminare suprinzătoare după ce a trecut de Caroline Wozniacki, cap de serie 5, cu scorul de 6-2, 7-6(7/2).

Citește și Roma 2015: Simona Halep, în turul al treilea, după ce a trecut de Riske, scor 6-3, 6-0

—–

UPDATE 19.10. Irina Begu, 31 WTA, a câștigat primul set al meciului cu Angelique Kerber, cap de serie 9, impunându-se cu 6-3, după aproximativ 50 de minute de joc.

Begu și Kerber au început setul al doilea. În cazul în care se impune nemțoaica, partida se va decide într-un al treilea set decisiv.

——-

Irina Begu, 31 WTA, joacă, miercuri, împotriva nemțoaicei Angelique Kerber (11 WTA), cap de serie 9, în turul al doilea al turneului Premier 5 de la Roma.

Partida dintre Begu și Kerber este a patra de pe terenul numărul 2. Primul meci începe la ora 12.00, astfel că partida dintre Begu și Kerber va debuta după ora 18.00.

Irina Begu s-a mai întâlnit de 3 ori cu Kerber, românca reușind o surpriză în al doilea meci. După ce a pierdut prima confruntare, Irina a eliminat-o pe nemțoaică, în primul tur, la Australian Open, ceea ce a consemnat începutul unei perioade de creștere de formă pentru româncă. Kerber și-a luat însă revanșa, la Charleston.

Întâlniri directe: sferturi Charleston 2015 (Premier) – 7-6(7/3), 7-6(7/4) (Kerber); turul I Australian Open 2015 – 6-4, 0-6, 6-1 (Begu); Indian Wells 2013 – 6-3, 6-2 (Kerber).

În primul tur, la Roma, Begu a trecut de Urszula Radwanska (109 WTA), venită din calificări, scor 4-6, 6-2, 6-1. Kerber a eliminat-o, cu scorul de 6-2, 6-3, pe Alize Cornet (28 WTA), cea care o eliminase săptămâna trecută pe Simona Halep, în turul I la Madrid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

VIDEO. Protestele studențești de susținere a Palestinei se intensifică în universități mari din întreaga lume

Mişcarea studenţească împotriva ofensivei israeliene în Fâşia Gaza continuă în întreaga lume: pornind de la campusurile americane şi fiind uneori ţintă a represiunii poliţieneşti, a...

Sfânta Lumină, adusă de la Ierusalim pe Otopeni. Cum va fi împărțită

Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim în această seara de Superiorul Aşezămintelor Patriarhiei Române la Locurile Sfinte, părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, şi va fi...

Mihai Viteazul a fugit ca Vijelie de pe cortul de AUR, ca să-i facă loc lui Uraganul să împartă Salam pentru adepții partidului

Ilustra'ieȘ Marian Avramescu Pentru a elimina orice urmă de revoltă ale fanilor marilor domnitori ai principatelor române, istoria se poate modifica, de dragul adepților...
Ultima oră
Pe aceeași temă