12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialROLAND GAROS: Novak Djokovic - Andy Murray este finala din acest an...

ROLAND GAROS: Novak Djokovic – Andy Murray este finala din acest an în competiția masculină de la Paris

Novak Djokovic va juca marea finală a turneului de Mare Slem de la Roland Garros, dupa victoria în trei seturi în fața lui Dominic Thiem, cap de serie 13, scor 6-2, 6-1, 6-4.

Adversarul său în finala de duminică va fi britanicul Andy Murray, favoritul doi, care a reușit să îl învingă pe campionul de anul trecut, elvețianul Stanislas Wawrinka, scor 6-4, 6-2, 4-6, 6-2. 

Numarul unu mondial, care nu a câștigat până acum titlul de pe zgura pariziană, a avut nevoie de o ora și 48 de minute pentru a îl învinge pe austriacul în varsta de 22 de ani jucător care de altfel a produs marea surpriză prin accesul în semifinale. Murray a trecut de Wawrinka în 2 ore și 37 de minute, pierzând un singur set. 

Nole finalist și anul trecut, se va duela cu Andy Murray, favoritul numarul doi, cel care de altfel l-a învins pe zgură la turneul Masters de la Roma.
 

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă