15.7 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialREZULTATE FINALE BAC 2013. Vezi notele după contestaţii din GORJ

REZULTATE FINALE BAC 2013. Vezi notele după contestaţii din GORJ

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2013. România Liberă vă prezintă în timp real rezultatele finale la examenul de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2013.

Vineri, pe site-ul www.edu.ro, sunt afişate rezultatele finale la examenul de bacalaureat.

Vezi aici notele finale din judeţul Gorj.

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Gorj a înregistrat aproape 900 de contestaţii din partea elevilor nemulţumiţi de notele obţinute la examenul de Bacalaureat, peste jumătate fiind la Limba şi literatura română.

Inspectorul scolar general al ISJ Gorj, Staicu Marius, a declarat, marţi, pentru  România Liberă, că majoritatea contestaţiilor au fost depuse la Limba română, urmate de cele de la Matematică şi Istorie.

Citeşte şi REZULTATE BAC 2013 GORJ: Promovabilitatea este de 57%

“Au fost depuse după examenul de bacaluareat de 876 contestaţii, din care cele mai multe, 256, au fost cele de la Limba română. Au mai fost 247 de contestaţii la Matematică şi 86 la Istorie. Restul sunt la celelalte materii”, a afirmat Staicu Marius.

Anul trecut, după examenul de bacalaureat s-au înregistrat în judeţul Gorj peste 1000 de contestaţii.

Citeşte şi Parchetul îşi recunoaşte greşeala în cazul liceului “Bolintineanu”

Lucrările ale căror note au fost contestate la examenele din această sesiune se trimit la centre de evaluare din alte judeţe.

Promovabilitatea la examenul de Bacalaureat în acest an a fost în judeţul Gorj, înainte de contestaţii, de 57 la sută, cu 9,4 puncte procentuale mai mare decât anul trecut.

Cele mai citite

Alexander Zverev, campion la Foro Italico

Germanul Alexander Zverev a câştigat pentru a doua oară în carieră turneul ATP Masters 1.000 de la Roma, după ce l-a învins în finală...

Primar PSD din Gorj, cercetat după ce a lovit cu mașina o femeie și a fugit de la locul accidentului

Primarul comunei gorjene Stejari, Robert Păiuşi, membru al PSD, este cercetat de poliţişti după ce, duminică, a acroşat cu oglinda laterală a autoturismului o...

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...
Ultima oră
Pe aceeași temă