21.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialREZULTATE FINALE BAC 2013. Vezi notele după contestaţii din GALAŢI

REZULTATE FINALE BAC 2013. Vezi notele după contestaţii din GALAŢI

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2013. România Liberă vă prezintă în timp real rezultatele finale la examenul de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2013. 

Vineri, pe site-ul www.edu.ro, sunt afişate rezultatele finale la examenul de bacalaureat.

Vezi aici notele finale din judeţul Galaţi.

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Galaţi a înregistrat peste 600 de contestaţii din partea elevilor nemulţumiţi de notele obţinute la examenul de bacalaureat, peste jumătate fiind la Limba şi literatura română.

Inspectorul şcolar general al ISJ Galati, Laura Marin, a declarat, miercuri, pentru România Liberă, că majoritatea contestaţiilor au fost depuse la Limba română. Cele mai puţine contestaţii au fost la disciplinele socio-umane. 

Citeşte şi REZULTATE BAC 2013 GALATI. Promovabilitatea este de aproape 60%

“Au fost depuse după examenul de bacalaureat 1.513 contestaţii, din care cele mai multe, 606, au fost cele de la Limba română. Restul sunt la celelalte materii”, spune Laura Marin.

Lucrările ale căror note au fost contestate la examenele din această sesiune se trimit la centre de evaluare din alte judeţe.

Citeşte şi Parchetul îşi recunoaşte greşeala în cazul liceului “Bolintineanu”

Promovabilitatea la examenul de Bacalaureat în acest an a fost în judeţul Cluj, înainte de contestaţii, de 70,99 la sută, cu 16,6 puncte procentuale mai mare decât anul trecut.

Cinci elevi de la Colegiul Naţional “Vasile Alecsandri”, unul dintre cele mai prestigioase licee din ţară, au reuşit să obţină media 10.

Cele mai citite

Spitalul Foișor, date de ultimă oră despre starea lui Florin Piersic

În urma evaluării din această dimineață, s-a constatat că starea de sănătate a lui Florin Piersic este ușor îmbunătățită, cu o evoluție lent favorabilă,...

Cutii de carton cu 1, 2 sau 3 pereți: ce alegi pentru afacerea ta?

Afacerea ta va avea doar de câștigat dacă alegi cutiile de carton potrivite produselor pe care le comercializezi. Poate te întrebi care este legătură....

România, a doua cea mai rapidă evoluție economică din UE, după Polonia

În ultimele două decenii nivelul PIB-ului per capita a crescut puternic în majoritatea țărilor care au aderat la UE (2004-primul val, 2007-al doilea val...
Ultima oră
Pe aceeași temă