21.3 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialCe venituri și ce datorii au Victor Ponta și Daciana Sârbu

Ce venituri și ce datorii au Victor Ponta și Daciana Sârbu

Fostul premier Victor Ponta, candidat PSD pentru Camera Deputaţilor în judeţul Gorj, a obţinut venituri de aproape 130.000 de lei ca premier şi aproape 10.000 de lei ca parlamentar, în anul fiscal trecut.
Familia Victor Ponta – Daciana Sârbu are în conturi peste 160.000 de euro, peste 30.000 de lei şi peste 2.300 de dolari, însă cei doi au şi datorii pentru un credit contractat anul trecut, în valoare de aproape 23.000 de euro, titular fiind Daciana Sârbu. La capitolul investiţii directe şi împrumuturi acordate, Victor Ponta are un antecontract de vânzare-cumpărare a unui imobil în valoare de 200.000 de euro, iar soţia sa figurează cu trei împrumuturi acordate în nume personal, în cuantum total de aproximativ de peste 160.000 de lei, unei firme.
În declaraţia de avere care se regăseşte în dosarul de candidat depus la Biroul Electoral Judeţean Gorj, ocupantul primului loc pe lista pentru Camera Deputaţilor menţionează două terenuri în Prahova şi Dâmboviţa, unul intravilan şi celălalt forestier, fiecare de peste 5.000 de metri pătraţi, titular fiind Daciana Sârbu. Cei doi au două apartamente în Bucureşti şi două case de vacanţă în Prahova. La capitolul autoturisme, Victor Ponta figurează cu un Mercedes-Benz fabricat în 2011. Veniturile soţiei sale au depăşit 75.000 de euro, ca deputat în Parlament.


Alegeri parlamentare 2016: Rezultate judet cu judet. Liste candidati PSD, USR, PNL, ALDE, PMP. Progam electoral

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Categorie specială pentru cititorii ”România liberă”

Listele candidaților principalelor partide. Cele mai interesate stiri despre Alegeri Parlamentare 2016. Programele electorale ale partidelor care luptă pentru voturi. Dezvăluiri despre cei care vor să ajungă parlamentari la alegerile din 11 decembrie 2016.

Gasiti toate aceste informații foarte ușor, în categoria speciala dedicată alegerilor parlamentare din acest an din romanialibera.ro:
REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016

 

 

Romulus Georgescu
Romulus Georgescuhttp://romulus-georgescu
Romulus Georgescu, sef departament Economie
Cele mai citite

Putin depune jurământul pentru cel de-al cincilea mandat de președinte al Rusiei

Vladimir Putin depune jurământul de președinte al Rusiei, la începutul celui de-al cincilea mandat de șef al statului. Ceremonia se desfășoară la Moscova, la Palatul...

VIDEO și FOTO. Putin a depus jurământul pentru un nou mandat de președinte al Rusiei. Discursul liderului de la Kremlin

Vladimir Putin a depus jurământul pentru cel de-al cincilea mandat al său de președinte al Federației Ruse, la Marele Palat al Kremlinului. În conformitate cu...

O primărie din Buzău acuză ADS că a încheiat contracte ilegale

Primăria Comunei Vernești din județul Buzău se află în mijlocul unui scandal intens după ce a acuzat Agenția Domeniilor Statului (ADS) că a...
Ultima oră
Pe aceeași temă