16.5 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialREVISTA PRESEI. GOLGOTA lui Nea Stan, brăileanul care a murit sfâşiat de...

REVISTA PRESEI. GOLGOTA lui Nea Stan, brăileanul care a murit sfâşiat de câini „mari ca nişte urşi

Adevărul scrie, joi: ”„Noua Rusie” se coace de câţiva ani la graniţa României”. ”Într-o sesiune-maraton de întrebări şi răspunsuri, preşedintele rus Vladimir Putin a readus la viaţă, printre altele, termenul „Novorossiya” – Noua Rusie – un teritoriu care „nu făcea parte din Ucraina în secolul al XVIII-lea”, când a fost cucerit de Ecaterina cea Mare şi prinţul Potemkin. Presa internaţională scrie însă că tendinţele separatiste s-au amplificat în Odesa de ani buni, cel puţin în rândul naţionaliştilor ruşi.”, scrie Adevărul.

Gândul titrează: ”GOLGOTA lui Nea Stan, brăileanul care a murit sfâşiat de câini „mari ca nişte urşi”. Legiştii descriu o scenă cutremurătoare”.

„Nea Stan a căzut săptămâna trecută de pe bicicletă. Ambulanţa l-a dus la spital la Brăila. Medicii l-au pansat şi i-au dat drumul acasă. Casa lui din satul Însurăţei, aflat la 50 de kilometri de Brăila. Pentru că mai avea doar 7 lei în buzunar, a luat-o încet spre casă, pe marginea drumului naţional. A murit sfâşiat de o haită de câini „mari ca nişte urşi”. Raportul legiştilor descrie o scenă cumplită.”, scrie Gândul.

În Evenimentul Zilei citim: ”Iohannis, scos la încălzire pentru rocada cu Antonescu”.

”Liberalii se vor axa în campania electorală pentru alegerile europarlamentare pe tandemul Crin Antonescu-Klaus Iohannis. Pe de o parte, ideea tandemului nu poate fi folosită de PSD, în condițiile în care Ponta întârzie să-și anunțe candidatura la prezidențiale, iar candidatul PSD la funcția de premier nu apare. Dar, mai ales, prin această mișcare se obține creșterea notorietății lui Klaus Iohannis, au declarat surse din PNL.”, scrie Evenimentul Zilei.

Agerpres titrează: ”Fotografiile dezvăluite de Washington privind militarii ruși din Ucraina sunt 'trucate'”.

”Șeful diplomației de la Moscova, Serghei Lavrov, a negat miercuri prezența militarilor sau a ofițerilor ruși de informații în Ucraina și a afirmat că fotografiile dezvăluite de Statele Unite legate de prezența acestora sunt trucate”, scrie Agerpres.

 

Cele mai citite

După căpșuni franțuzești, orez sârbesc și gulaș unguresc, avionul lui Xi a avut propulsie bio

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Republicii Populare Chineze și al Partidului Comunist Chinez, Xi Jinping, a avut noroc că avioanele de linie supersonice nu au...

VIDEO. Mesajul lui Mbappe. Francezul a anunțat oficial că va părăsi PSG. “Este ultimul meu an”

După șase ani de activitate la Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe (25 de ani) a luat decizia de a pleca. Speculațiile din presa internațională s-au...

Rușii presează și avansează în regiunea Harkov din Ucraina

Forţele ruse au început o operaţiune ofensivă de-a lungul graniţei ruso-ucrainene din nordul regiunii Harkov şi au obţinut câştiguri tactice semnificative, conform antena3.ro. Lupte grele...
Ultima oră
Pe aceeași temă