13.4 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSpecialREVISTA PRESEI: Dezvăluiri despre Iohannis, Cupa Mondială și schimbarea RCA

REVISTA PRESEI: Dezvăluiri despre Iohannis, Cupa Mondială și schimbarea RCA

Afacerile lui Klaus Iohannis, povestea celor doi copii care au murit într-un accident în care a fost implicată ambulanța care-i ducea la dializă, afaceri interne, politică, toate sunt prezentate de presa scrisă.

Ultimele ore ale unor vieţi pline de durere. Doi copii au murit în ambulanţă, izbiţi de un TIR de pe contrasens. Erau veri şi aveau aceeaşi suferinţă, scrie Gândul. Doi veri, un băiat de 14 ani şi o fată de 17 ani, au murit în timp ce se întorceau cu ambulanţa de la spitalul unde făceau dializă. Un TIR a depăşit neregulamentar şi a izbit frontal vehiculul în care se aflau cei doi, în apropiere de Beclean, în Bistriţa Năsăud. Şoferul ambulanţei şi fata au murit la scurt timp, în ciuda eforturilor medicilor. Astăzi, băiatul de 14 ani a decedat şi el. Şoferul de TIR, de 27 de ani, este acum reţinut de procurori şi cercetat penal pentru ucidere din culpă.

Curtea Supremă: „Condamnarea lui Cătălin Voicu, semnal de alarmă pentru clasa politică din România”, scrie Adevărul. Concret, judecătorii arată în document că pedeapsa primită de parlamentar trebuie să reprezinte un semnal de alarmă pentru clasa politică şi că faptele de corupţie, pe care aceştia intenţionează să le comită, nu vor rămâne nepedepsite.

Tot Adevărul mai pariază pe Brazilia – Spania, cea mai probabilă finală a Cupei Mondiale Un studiu care ia în calcul performanţele trecute şi calităţile actuale ale echipelor creditează jocul Brazilia – Spania ca având cele mai mari şanse să fie finala Cupei Mondiale. Astfel, Brazilia-Spania are 7,8 şanse să fie ultimul act al CM.

Evenimentul Zilei anunță că va face DEZVĂLUIRI SENZAȚIONALE despre INGINERIILE imobiliare ale lui Klaus Iohannis. Ziarul promite că va publica, în cursul zilei, documente oficiale legate de afacerile imobiliare ale șefului interimar al PNL.

Dosarele de care fug judecătorii. Voiculescu minte, prescrierea faptelor îl scapă de pușcărie, mai scrie EVZ. Unele dosare grele în care sunt judecați politicieni sau afacerişti celebri riscă să se închidă fără nicio soluție, din cauza duratei mari a procedurilor de judecată. În aceste cazuri, magistrații amână luarea unei decizii, sub diverse pretexte.

Ce tare! Guvernul- prin CEETAR – crede că rezolvă spinoasa problemă a RCA, scrie Capital. Asigurarea RCA pare să fie un ghimpe în coasta şoferului şi, totodată, o afacere proastă pentru companiile de profil (mai ales pentru cele care vor să încheie o poliţă la modul profesionist). Un proiect de lege aflat la Senat îşi propune să îmbunătăţească lucrurile, dar reacţiile din piaţă sunt mai degrabă pesimiste.

Cele mai citite

Premierul Netanyahu și șeful CIA, William Burns, au discutat despre o „pauză” în operațiunile militare din sudul Fâșiei Gaza

Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu şi şeful CIA, William Burns, au discutat miercuri la Ierusalim despre o posibilă 'pauză' în operaţiunile militare în sudul Fâşiei...

Robert Kennedy Jr., nepotul lui John F. Kennedy, are probleme serioase de sănătate înainte de alegerile prezdențiale

Robert Kennedy Jr., nepotul fostului preşedinte american John F. Kennedy şi candidat independent la preşedinţia Statelor Unite, a suferit de grave probleme de sănătate...

Kosovo are dificultăți în aderarea la Consiliul Europei

Prim-ministrul din Kosovo, Albin Kurti, a criticat miercuri condiţiile de aderare la Consiliul Europei, în special crearea unei structuri guvernamentale semiautonome pentru comunitatea sârbă,...
Ultima oră
Pe aceeași temă