10.1 C
Bucharest
Sunday, 3 December 2023
HomeSpecialREVISTA BLOGURILOR. Somnul președintelui are urmări politice

REVISTA BLOGURILOR. Somnul președintelui are urmări politice

Jurnalistul Moise Guran analizează, pe blog,  atitudinea șefului statului și se întreabă  cine sunt  “beneficiarii liniştitului somn prezidenţial”.
 
Moise Guran avertizează că “e an electoral şi la noi, iar stângăciile preşedintelui Iohannis sunt departe de a fi doar prostioare fără urmări politice”.
 
Jurnalistul sportiv Cătălin Tolontan salută, pe blog, redeschiderea Arenei Naționale, dar pune și o întrebare interesantă: “După Stadionul Național redeschidem și Televiziunea Națională?”. Bloggerul consideră că “ea funcționează, săraca, dar, în privința serviciului public, e aproape închisă, ca stadionul”.

Tolontan susține ideea că TVR și Radiodifuziunea ar trebui unificate: “În privința TVR și RRA, ele pot fi gândite și separat, dar dacă suntem de acord cu ideea de ”investire masivă” e logic să le unim, există două motive fundamentale ale nevoii de a le schimba repede și total”.

Cristian China Birta ne semnalează rezultatele încurajatoare ale unui studiu asupra vieții copiilor. Conform unui studiu realizat de Preda Publishing, 71% dintre copiii din mediul urban practică un sport, scrie bloggerul.

În ceea ce priveşte repartizarea pe sexe, 66% dintre fetele de la oraş şi 76% dintre băieți dedică între 3 şi 6 ore activităților fizice.

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă