12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialREVISTA BLOGURILOR: Ninsoare, calculatoare și cabane

REVISTA BLOGURILOR: Ninsoare, calculatoare și cabane

Zăpadă și comportamente, calculatoare și design de interior. Revista blogurilor.

Ce învățăm din reportajele din mijlocul ninsorii, ne spune Zoso, pe blog. „Nimeni nu e îmbrăcat. Reporterul e cu 3 geci pe el, mănuși de ski, 2 polare și bocanci anti-atomici, în contrast cu persoana care vorbește, care e cu capul gol și în pulovăr și pantofi de toamnă. M-am uitat ieri la 3 televiziuni diferite, n-am văzut pe ecran pe nimeni blindat de iarnă. Sau poate toți plecau la tropice și de aia erau în bluză cu mânecă lungă și bermude. Sau sunt dobitoci care pleacă pe ideea “sunt în mașină, n-am ce păți”. Sau sunt aleși că dau bine pe cameră.”

Cum să-ţi programezi PC-ul să se închidă. Fără să instalezi vreun program învățăm de pe blogul lui Cristian Florea. „Dacă downloadezi ceva şi-ţi dai seama că trebuie să pleci înainte să se termine descărcarea, ai putea să-ţi programezi calculatorul să se închidă singur după un anumit timp. N-ai nevoie de vreun program în plus, ci e de-ajuns să scrii câteva coduri.”

“Spiritul de turma” creeaza depresia, scrie Loredana Pricopie. „Inca de mici ni s-a spus care este cursul vietii. Fie cartile, fie familia, fie mai stiu eu cine. Stim ca trebuie sa terminam o scoala (liceu, facultate etc.) iar dupa sa ne angajam. Eventual, in perioada facultatii sa ne indragostim, ca sa urmeze inevitabila casatorie, care duce la niste copii, nepoti si tot asa. Daca parcurgem toti pasii de mai sus, suntem niste oameni fericiti, demni de a primi diploma de “spiritul de turma.” Nu, nu spun ca cei care au bifat pasii de mai sus sunt niste oi. Doamne Fereste. Mai sunt si norocosi pe lumea asta.”

Au îmbinat la interiorul casei pasiunea pentru tradiție cu cea pentru schi, ultima postare de pe blogul Adelei Pârvu. „Poate fără să-și de seama din prima, familia care are această casă, a reușit să transpună în ambientul interior părticele din natura înconjurătoare. Da, este ridicată într-o zonă de munte și chiar dacă au extins-o, casa și-a păstrat farmecul de cuib, atât de râvnit de către orice familie. Ai să vezi la interior nuanțe și texturi care vorbesc despre munte, de la lemnul cald la tonurile de gri, bej și crem specifice stâncilor și accente de culoare care vorbesc despre artizanat și tradiție. Vechi și nou frumos îmbinate astfel încât povestea casei să fie una armonioasă pentru ei, dar și în relație cu peisajul de afară. Dar hai să-ți spun mai multe.”

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă