20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialRevenire nefasta pe "Ion Oblemenco"

Revenire nefasta pe „Ion Oblemenco”

Revenirea Universitatii Craiova pe „Ion Oblemenco” dupa cele doua etapa de exil nu a fost de bun augur. Oltenii au cedat cu 0-1 in fata Politehnicii Timisoara, echipa pregatita de Alin Artimon, tehnician care a mai invins o data „Stiinta” in urma cu doi ani, pe cand antrena Apulum Alba Iulia. Absentele lui Stoica si Mitchell i-au dat multe batai de cap lui Stefan Stoica, acesta fiind obligat sa improvizeze. Astfel, in primul 11 si-au facut aparitia doi jucatori mai putin experimentati, Garla si Costea.
Timisoara si-a confirmat statutul de favorita a acestui joc, ratand prima ocazie in minutul 2, cand Bucur a scapat singur cu Bornescu, dar a trimis peste. Dupa un sfert de ora de dominare a banatenilor, la carma jocului a trecut Universitatea. Primul sut al „juvetilor” pe spatiul portii lui Popa a fost tras de Parvu abia in minutul 25. Au urmat alte actiuni ale oltenilor, insa tabela a ramas neschimbata.
Gigel Bucur si-a facut din nou datoria, marcand in minutul 35 singurul gol al confruntarii. Atacantul timisorean a profitat de somnolenta defensivei oltene si l-a invins cu un sut la coltul scurt pe Bornescu. Craiova a incercat sa echilibreze jocul, insa ocaziile importante s-au derulat tot la poarta oaspetilor. „Juvetii” au revenit mult mai motivati de la vestiare, avand sansa sa puncteze in minutul 47, dar Balace a blocat sutul lui Parvu. Odata cu trecerea timpului, Poli s-a multumit sa-si astepte adversarii in propria treime de teren, incercand sa loveasca pe contraatac. In urma unei astfel de faze, Mansour a ramas singur cu Bornescu, portarul oltean salvandu-si echipa de la primirea celui de-al doilea gol. Presiunea „juvetilor” la poarta lui Popa a crescut spre final, insa fara efect, scorul ramanand tot 0-1 si dupa ultimul fluier al lui Sorin Corpodean.

„Sunt dezamagit pentru pierderea celor trei puncte. Jucatorii mei s-au daruit, insa nu au putut mai mult. Mai avem nevoie de doi-trei jucatori cu experienta, iar odata cu revenirea celor accidentati si a lui Ciuca, in retur alta va fi fata echipei.”
Stefan Stoica, antrenor U Craiova

„A fost o victorie foarte muncita. Ne-am apropiat iar de prima parte a clasamentului si este o victorie ce ne da un moral bun pentru meciul cu UTA. Poate am avut si noroc ca Universitatea a evoluat fara unii dintre cei mai buni jucatori, insa o echipa mare mai trebuie sa aiba si sansa.”
Alin Artimon, antrenor Poli

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă