10.7 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialReţetă rapidă de vară: Salată colorată

Reţetă rapidă de vară: Salată colorată

Salata colorată este delicioasă şi hrănitoare, potrivită pentru prânzul din zilele de vară. Pregătită după reţeta sugerată de allrecipes.com, salata se pregăteşte repede şi fără efort.

Ingrediente

  • o salată verde clătită, uscată şi ruptă în bucăţi de mărime medie
  • 230 g de căpşuni, feliate
  • 239 g de coacăze

Citeşte şi: Opt fructe de vară care fac minuni pentru organism

  • un mango, curăţat şi tăiat în fâşii
  • 200 g de roşii cherry, înjumătăţite
  • 100 g de stafide
  • 50 g de migdale
  • 50 g de ceapă roşie tocată
  • patru felii de bacon

Citeşte şi: Şase beneficii miraculoase ale cireşelor şi vişinelor

Mod de pregătire

Într-un bol de mărime medie, se pun salata, căpşunile, coacăzele, mango, roşiile, stafidele, migdalele şi ceapa. Se acoperă bolul şi se dă la frigider pentru cel puţin patru ore.

Se prăjesc feliile de bacon într-o cratiţă mare, la temperatură medie, pentru zece minute, până când devin crocante şi cu o nuanţă maronie. Apoi, se pun feliile pe un prosop de hârtie, ca să se absoarbă uleiul. Se rup în bucăţi şi se adaugă în bolul cu salată.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă