12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialRestricţii noi de circulaţie RATUC

Restricţii noi de circulaţie RATUC

Lucrările la liniile de tramvai din Cluj-Napoca au intrat pe ultima sută de metri, însă restricţiile de circulaţie sunt în plină “acţiune”. Cele mai afectate sunt mijloacele de transport în comun, care şi-au schimbat de multe ori traseele de circulaţie până acum. Ultima modificare implică nouă autobuze, care vor avea rute deviate în perioada următoare.

Restricţii speciale

“Liniile 27, 31, 31B, 37, 38 şi 39 sunt deviate pe traseul P-ţa M. Viteazul – str. Decebal – str. Cloşca – str. Horea. La întoarcere spre cartiere din str. Traian, liniile 26, 27, 41 şi 101 sunt deviate pe str. Decebal – str. Cloşca – str. Horea – str. Dragalina. Liniile 37 şi 38, din cart. Gruia spre P-ţa M. Viteazul, circulă pe str. Crişan – str. Horea. În vederea fluidizării traficului, liniile 28, 28B şi cursa specială CORA din P-ţa M. Viteazul circulă pe str. J. Curie, 21 Decembrie 1989, Memorandumului, Moţilor, Coşbuc, Pod Napoca, O. Goga”, anunţă reprezentanţii Regiei Autonome de Transport Urban Călători (RATUC) Cluj. Lucrările de înlocuire a liniilor de tramvai, cel puţin pe tronsonul care traversează intersecţiile aglomerate din oraş, ar trebui să fie încheiate la finalul acestei luni.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă