13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialGafă uriașă la CNN. Reputatul post ar fi difuzat un material obscen...

Gafă uriașă la CNN. Reputatul post ar fi difuzat un material obscen în locul unei emisiuni culinare. Operatorul de cablu responsabil pentru această eroare a afirmat că nu s-au primit reclamații în acest sens

Postul de televiziune CNN ar fi difuzat, din greșeală, joi seara, 30 de minute dintr-un film pentru adulți în locul show-ului culinar al lui Anthony Bourdain, informează The Independent.

Potrivit sursei citate, vina ar aparține operatorului de cablu RCN din New Jersey, care a înlocuit emisiunea “Parts Unknown” a celui mai celebru chef din lume, Anthony Bourdain, cu un material grafic pentru adulți, al cărui protagonist era starul transsexual Riley Quinn.


Citește și: FOTO. HotNews a dat un om afară, după ce i-a urat lui Victor Ponta să crape. Internauții cer reangajarea „eroului”. Explicația autorului: Am încurcat paginile

Site-ul de știri HotNews a anunțat, miercuri, că a concediat un administrator al paginii de Facebook, care a postat un mesaj calificat drept „îngrozitor, inacceptabil”, la adresa fostului premier Victor Ponta.

Pe pagina de Facebook a site-ului de știri HotNews a apărut, miercuri dimineața. o știre despre Victor Ponta, care l-a ironizat pe premierul Dacian Cioloș, după ce acesta a explicat de unde provine al doilea său prenume, Julien. Știre era însoțită de comentariul „Sper să crăpi, Victor Ponta!”.


Deși gafa a fost uriașă, doar telespectatorii din Boston au sesizat acest incident, semnalând această problemă pe Twitter. După o oră, canalul CNN a fost scos din reţea.

”Abia aştept ca RCN să se trezească mâine şi să realizeze că în loc de «Parts Unknown» au difuzat p***o”, a scris un utilizator.

Nu este clar dacă această situație a fost rezultatul unei simple greșeli sau a fost “opera” unui individ rău intenționat. Totodată, jurnaliștii de la The Independent se întreabă cum a fost posibil ca un astfel de material video să fie difuzat fără a fi programat și, mai ales, cum de nu a fost depistat mai repede.

În această dimineață, operatorul de cablu RCN a transmis un mesaj tuturor persoanelor care au identificat eroarea, afirmând că nu au avut reclamații în acest sens.

“Nu am avut reclamații în acest sens. Dacă, în continuare, întâmpinați aceeași problemă cu postul CNN vă rugăm să ne trimiteți adresa pentru a rezolva eroarea”, au scris reprezentanții RCN pe Twitter.

 

 

Cele mai citite

Doi turiști din Australia și unul din SUA au fost găsiți în Mexic, împușcați în cap

Trupurile neînsuflețite a trei turiști, doi din Australia și unul din SUA, au fost găsite în Mexic, fiecare dintre ei având câte un glonț...

Doi turiști din Australia și unul din SUA au fost găsiți în Mexic, împușcați în cap

Trupurile neînsuflețite a trei turiști, doi din Australia și unul din SUA, au fost găsite în Mexic, fiecare dintre ei având câte un glonț...
Ultima oră
Pe aceeași temă