19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialRent a car Bucuresti – varianta ideala pentru escapade de weekend (P)

Rent a car Bucuresti – varianta ideala pentru escapade de weekend (P)

Calatoriile neplanificate, propuse in ultimul moment reprezinta, cu siguranta, cele mai frumoase si inedite vacante pe care le putem trai vreodata. Si daca stai intr-un oras aglomerat ca Bucurestiul, sigur vrei sa evadezi macar 2 zile undeva in liniste, armonie cu natura, ca sa iti incarci bateriile. 

Daca ai mereu pusi deoparte niste bani pentru idei aparute din senin, bagajul intotdeauna pregatit, stii unde vrei sa ajungi, insa iti lipseste transportul, cu siguranta vei gasi un ajutor in serviciile de rent a car din Bucuresti

Stim atatea cazuri in care transportul a devenit principala problema…Spre exemplu, trenul, pe langa faptul ca este incomod si are o viteza modesta, are si un program fix, care poate nu coincide cu extazul tau de a pleca imediat. Avionul este costisitor si, de asemenea, te conditioneaza in ceea tot ce priveste orarul. Dar noi am gasit solutia perfecta, prin care poti avea o masina de inchiriat in doar 3 ore, astfel incat sa iti pui in aplicare planurile – rent a car Bucuresti. 

Indiferent de locul unde vrei sa ajungi pentru a te relaxa, cea mai buna cale de a calatori rapid si in conditiile de siguranta si confort dorite este sa apelezi la firmele de inchirieri auto; desigur, este necesar sa fim atenti la promisiunile si serviciile facute care, de multe ori, poate nu coincid cu cele reale.
 
Un foarte bun exemplu de companie de rent a car din Bucuresti este FocusRent, companie ce ofera masini si microbuze de inchiriat cu 10 peste ani de experienta – noi le-am verificat pagina de internet si le-am incercat serviciile, astfel incat iti putem oferi un feedback real, testat pe propria piele.

In principal, am vrut sa vedem cam cat adevar se ascunde in spatele beneficiilor destul de avantajoase pe care le promoveaza aceasta firma de rent a car din Bucuresti. Astfel, am sunat spunand ca avem nevoie de o masina de inchiriat cat mai repede cu putinta. Intrebati de ce avem nevoie, recunoastem ca am fost pusi oarecum in dificultate, pentru ca au un catalog destul de vast de modele disponibile in sistemul de rent a car din Bucuresti si Otopeni si chiar nu stiam ce sa alegem. Cum, chiar o sa ma aflu la volanul masinii pe care mi-am dorit-o intotdeauna – era in mintea mea care deja functiona la turatii maxime. Am ales in cele din urma o masina mare, incapatoare, pe care am primit-o in maximum 3 ore! Good job FocusRent!

In plus, ni s-a explicat faptul ca, in cazul unei avarii, firma lor de rent a car ne va inlocui masina in cel mult 5 ore si, de asemenea, ca o vom primi cu un plin de combustibil, cu asigurare RCA si full CASCO, rovinieta si reviziile tehnice la zi. Ne-au incantat foarte tare aceste detalii, intrucat ne-au scutit de niste drumuri suplimentare; tot ceea ce ne-a ramas a fost sa ne bucuram de calatorie! Mai mult, cunoscand faptul ca in flota lor sunt masini nu mai vechi de 5 ani, am capatat incredere ca excursia se va desfasura in cele mai bune conditii. 

Desi poate parea dificil sa alegi o companie de rent a car din Bucuresti dintr-atatea, ar fi bine sa in vedere cateva aspecte in luarea unei decizii: de cat timp exista companie, feedback-ul clientilor (foarte important, mai ales ca au fost persoane ce au semnat pentru o suma, iar dupa s-au vazut nevoiti sa mai bage mana in buzunar o data), ce servicii sunt incluse in pret, starea masinilor de inchiriat si daca preturile afisate includ sau nu TVA.

Pe noi ne-a incantat FocusRent pentru ca se tin de cuvant, ofera servicii de calitate si, mai ales rapide, ca doar pofta de plecare nu staruie prea mult. Iar seriozitatea si eficienta sunt pentru ei doua ingrediente cheie pentru satisfacerea clientului. Pana atunci, nu mai incercasem si alte firme de rent a car din Bucuresti, deci nu putem face o comparatie, dar promitem sa revenim cat de curand si cu alte informatii in domeniu!

Cele mai citite

Tarifele polițelor de asigurare obligatorie rămân plafonate până la 30 iunie 2024

Executivul a aprobat actul normativ promovat de Ministerul Finanțelor și elaborat de Autoritatea de Supraveghere Financiară prin care prelungește cu trei luni perioada de...

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...

Imagini șocante cu soldații israelieni: se joacă cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene

Imaginile prezentate public şochează, pe fondul ofensivei israeliene pe care IDF o poartă din Gaza de câteva luni, ca răspuns la atacurile din 7...
Ultima oră
Pe aceeași temă