8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialRemus Vulpescu, anchetat de ANI

Remus Vulpescu, anchetat de ANI

Fostul şef al OSPSI, Remus Vulpescu, este verificat de Agenţia Naţională de Integritate, după ce acesta nu a putut justifica integral averea pe care o deţine, potrivit Rtv.net.

În declaraţia de avere a lui Remus Vulpescu apar patru maşini de lux, una dintre ele fiind înmatriculată în Bulgaria, pentru a plăti mai puţine taxe la stat. Asta cu toate că el însuşi este bugetar.

Remus Vulpescu spune că maşinile nu sunt cumpărate din salariul de bugetar, ci au fost achiziţionate înainte de a lucra la stat.

Remus Vulpescu este acuzat, alături de Ioana Apan, de fapte de corupţie la Ministerul Economiei, după ce Fondul Proprietatea ar fi oferit bani, vacanţe şi diverse servicii unor angajaţi, printre care s-au numărat şi cei doi.

 

Cele mai citite

Poliția se așteaptă la valori mari de trafic spre munte și spre mare

Centrul Infotrafic a transmis că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate...

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....
Ultima oră
Pe aceeași temă