22.9 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSpecialRecuperatorii de la Chios raman in arest

Recuperatorii de la Chios raman in arest

Judecatorii de la Curtea de Apel Cluj-Napoca au respins recursul declarat de cei trei raketi de la cazinoul Chios impotriva sentintei emise de magistratii din cadrul Tribunalul din judet prin care erau trimisi 30 de zile dupa gratii. Trei dintre membrii unei presupuse grupari mafiote au fost arestati de judecatorii instantei clujene. Ei sunt acuzati ca i-ar fi santajat si i-ar fi batut pe unii dintre clientii cazinoului Chios din Cluj-Napoca, cel mai mare din Transilvania.
Directorul cazinoului, despre care se presupune ca ar fi fost complicele celor trei arestati, a primit interdictia de a parasi localitatea. Patronul unitatii, un cetatean italian, se afla in strainatate, iar politistii clujeni de la Centrul Zonal de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog incearca sa obtina prinderea acestuia.
Arestatii se numesc Vlad Alexandru Tepes, de Dan Stefan Ferdean si de Alexandru Caba. Directorul cazinoului, Eugen Cocis, a primit interdictia de a parasi localitatea. Patronului italian al stabilimentului, Pietro Collogreco, a plecat in strainatate de o luna si jumatate, de cand au inceput controalele de cazinou.
Cei trei bodyguarzi luau jetoane, fara sa le treaca prin casieria cazinoului, cu care apoi ii imprumutau pe clientii care pierdeau si care nu mai aveau bani sa joace. Imprumutul era de pe o zi pe alta, cu o dobanda de 20-30 la suta. Cei care nu aveau bani erau amenintati si batuti.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă