O cina speciala cu preparate aparte poate fi cadoul ideal de Dragobete, atat pentru persoana iubita, cat si pentru tine. Restaurnatul Chefs Experience de pe Calea Floreasca a pregatit pentru miercuri, 24 februarie, de la ora 19.30 o cina speciala, intr-o prezentare inedita.
Chef Catalin Petrescu va realiza o fuziune de gusturi si arome intre bucataria japoneza contemporana si cea peruana.
O experineta culinara deosebita, pe care sigur nu o vei uita mult timp. Preparate inedite, gusturi surprinzatoare, atmosfera extraordinara si o masa privata. Doar 30 de locuri disponibile.
Suna la 0723 854 523 si rezerva-ti locurile!
Meniul special creat contine:
– Supa Ramen
– Tiradito de Somon cu Trufa Neagra
– Mini Tacos cu Vita Wagyu
– Rulou cu Vita Wagyu si Fois Gras
– Rulou cu Anghila, Creveti Tempura si Sos de Mango
– Ohio glazurat cu Miso
– Panna Cotta de Ceai Verde