11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialReal Madrid-Milan, capul de afis al serii

Real Madrid-Milan, capul de afis al serii

In ziua a doua a celei de-a treia etape din grupele Ligii Campionilor sunt programate multe meciuri interesante. In grupa A, Bordeaux primeste vizita celor de la Bayern München si daca francezii vor reusi sa profite de forma destul de slaba a bavarezilor, se vor desprinde in fruntea clasamentului. O misiune mai usoara o are Juventus, care dupa doua remize poate obtine prima victorie in grupa, acasa cu Maccabi Haifa, echipa fara punct cucerit pana acum. Manchester United a castigat primele doua jocuri si daca va invinge la Moscova pe TSKA, va lua o serioasa optiune pentru primul loc in grupa B. La polul opus este Besiktas, care, daca va pierde la Wolfsburg, va ramane cu zero puncte si sansele pentru calificarea in primavara europeana se reduc considerabil.

Poate cel mai interesant meci al serii se va juca pe Bernabeu. Real, fara Cristiano Ronaldo, va incerca sa continue sirul victoriilor in fata unui Milan care in aceasta editie a UCL joaca mai bine in deplasare decat pe San Siro. Deziluzia de pana acum a grupei C, Olympique Marseille, va juca in deplasare cu performera etapei trecute, FC Zürich, si in cazul unei victorii a elvetienilor, francezii vor ramane la jumatatea campaniei de calificare fara nici un punct cucerit. In grupa D vom putea asista la desprinderea aproape decisiva a echipelor clasate pe primele doua locuri. Chelsea poate ajunge la a treia victorie in grupa pentru ca intalneste pe Stamford Bridge o echipa cu un start slab de sezon, Atletico Madrid. Cum in mod normal Porto nu are cum sa se impiedice pe propriul teren de modesta APOEL Nicosia, in aceasta grupa nu va mai ramane de aflat decat numele echipei care va juca in Europa League si ordinea primelor doua locuri, care se va stabili in penultima etapa, dupa meciul Porto-Chelsea.

»  Mijlocasul echipei germane Bayern München, Arjen Robben, nu va juca, miercuri, in meciul formatiei sale de la Bordeaux, din cauza unei accidentari. Operat la genunchi la inceputul lunii octombrie, Robben ar fi putut reveni in partida jucata sambata de Bayern la Freiburg, insa durerile resimtite  l-au indemnat pe antrenorul Louis van Gaal sa nu riste fortarea sa.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă