12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialReacția Simonei Halep după calificarea în finala de la Dubai. "Va fi...

Reacția Simonei Halep după calificarea în finala de la Dubai. “Va fi o mare provocare”

Simona Halep, cap de serie numărul 1, s-a calificat în finala turneului Premier 5 de la Dubai, după ce a învins-o pe Caroline Wozniacki, a treia favorită, cu scorul de 2-6, 6-1, 6-1. Românca a spus, după meci, că ultimul act va fi o mare provocare.

"A fost uimitor, pentru că a fost un meci foarte dificil. Îi mulțumesc publicului. Nu poți pierde cu un astfel de public, am mai spus-o după meciul cu Pironkova… Cred că de la o zi la alta am jucat mai bine și am căutat în permanență să joc cel mai bun tenis al meu. Am fost și mai relaxata", a spus Simona Halep după meci.

Citește și Simona Halep s-a calificat în finală, la Dubai, după 2-6, 6-1, 6-1 cu Wozniacki. Pliskova, în testul final!

Despre viitoarea sa adversară, Karolina Pliskova (18 WTA), a spus că va fi ceva nou. "Nu am mai jucat cu ea până acum. Va fi o mare provocare pentru mine. Servește foarte bine. Trebuie să stau aproape de tușă, să fiu agresivă, dar ma voi bucura de meci." 

Românca le-a mulțumit și fanilor săi numeroși din tribune, dar mai ales unui suporter special, o femeie, care deși nu face parte din cercul de prieteni care o însoțesc pe Simona la turnee, a trăit intens fiecare meci. "Vă mulțumesc mult. O am alături și pe acea fană, din tribune, care trăiește intens fiecare meci."

Finala turneului de la Dubai, Halep – Pliskova are loc, sâmbătă, de la ora 17.00 (ora României).

Urmărește aici Live Text Halep – Pliskova: ora 17.00. Finala de la Dubai îi poate aduce înapoi Simonei locul 3 WTA

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă