12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialRATUC, plus 25%

RATUC, plus 25%

Regia Autonomă de Transport Urban Călători (RATUC) Cluj-Napoca va suplimenta şi în acest an numărul mijloacelor de transport în comun odată cu debutul noului an şcolar. Astfel, din prima zi a săptămânii următoare numărul acestora va creşte cu 25%, în special şi datorită “reluării activităţii în majoritatea unităţilor economice din oraş”, potrivit oficialilor RATUC. În acelaşi timp, vor fi reluate şi cursele speciale pentru elevi, cu plecări din cartiere spre centru la ora 07:25 şi reîntoarcerea la 14:10.

45 de linii

“Menţionăm că, pe raza municipiului Cluj-Napoca, vasta reţea de transport în comun cuprinde un număr de 45 linii, din care 38 de autobuze, 6 de troleibuze şi 1 de tramvaie, plus o linie preorăşenească în comuna Baciu. Pentru toate liniile există orare de circulaţie. Se asigură asfel ritmicitate şi scurtarea timpului de aşteptare în staţii, călătorii fiind bine informaţi. În orele de vârf circulă 120 de autobuze, 50 de troleibuze şi 10 tramvaie, iar pe raza municipiului Cluj-Napoca funcţionează 81 puncte de vânzare a biletelor şi abonamentelor”, conform unui comunicat RATUC. Orarul de circulaţie a mijloacelor de transport în comun este între orele 05:00 şi 23:15 de luni până vineri, între 05:30 şi 23:00 sâmbăta, precum şi între 06:00 şi 23:00 duminica.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă