10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecial"Rapid-Steaua nu e decisiv"

“Rapid-Steaua nu e decisiv”

Atacantul stelist Nicolae Dica, aflat la recuperare la Bologna, crede ca nu ar fi o tragedie daca echipa din Ghencea nu ar ajunge din nou in grupele Ligii Campionilor. Dica spune ca meciul cu Rapid de maine nu este unul decisiv. "Daca vom invinge, va fi foarte bine pentru noi, pentru ca vom avea trei puncte avans fata de Rapid, dar nu e nimic jucat, deoarece mai e si CFR Cluj. Vad ca au inceput destul de bine returul, dar sper sa-l termine rau", a spus Dica.
Jucatorul FC Steaua a afirmat ca echipa ros-albastra trebuie sa castige maximum de puncte din derbiurile cu Rapid, Dinamo si CFR Cluj. "Imi doresc ca Steaua sa ajunga pe locul doi, o merita. Am ajuns dupa zece ani in grupele Ligii Campionilor si nu ne-am facut de rusine, zic eu. Steaua merita cel mai mult sa fie pe locul doi, dar totul se va decide pe teren. Asa, pot sa spun si eu ca mi-as dori sa o prindem pe Dinamo, dar pe teren trebuie sa arati ca meriti", a comentat jucatorul.
Atacantul stelist a mentionat ca se afla in a doua saptamana de cand se pregateste pe teren. "Fac alergari, dau si in minge, am facut si schimbari de directie… Sper ca in doua-trei saptamani sa pot juca". Nicolae Dica spera ca el si Daniel Oprita sa vina acasa cu ocazia Sarbatorilor de Paste.

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă