13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialRaliul Sibiului, în calendarul IRC

Raliul Sibiului, în calendarul IRC

Raliul Sibiului va intra în istoria automobilistică a României în această vară. Programată pentru perioada 19-21 iulie, runda din Ardeal înseamnă a cincea etapă a Campionatului Naţional, dar şi a opta cursă a anului din cadrul Intercontinental Rally Challenge (IRC), a doua competiţie ca importanţă din lume după Campionatul Mondial de Raliuri. Astfel, la startul probei, ce va avea loc pe porţiunile de macadam şi asfalt din jurul Sibiului, se vor afla câţiva dintre cei mai buni piloţi din Europa, alături de “driverii” din întrecerea internă, pentru care se va face şi un clasament separat, ce va conta strict pentru campionatul naţional.

Raliul Sibiului, pe Eurosport

În acelaşi timp, secvenţe din raliul sibian vor fi difuzate şi de către postul Eurosport, o altă premieră pentru o mare parte din sportul românesc. Raliul Sibiului este compus din 220 de kilometri de probă specială. “Este o onoare să fim alături de unele dintre cele mai bune raliuri din lume, dar, în acelaşi timp, suntem şi obligaţi să ne ridicăm la acelaşi nivel pentru a rămâne în calendar pentru mai mulţi ani. Primul pas a fost făcut, iar acum totul depinde doar de noi. Sunt sigur că ediţia din 2012 va fi un succes total şi aştept cu nerăbdare să-i vad pe piloţii din IRC alături de piloţii români, evoluând pe probele speciale din jurul oraşului Sibiu”, a declarat organizatorul Raliului Sibiu, Sorin Itu.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă