14 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecial„Raliul Deltei Dunării“ va avea loc şi anul viitor

„Raliul Deltei Dunării“ va avea loc şi anul viitor

La Sala Dobrogea a Consiliului Judeţean Tulcea a avut loc ieri o conferinţă de presă, având ca temă cel mai important eveniment sportiv din Dobrogea „Raliul Deltei”.

Conferinţa a fost susţinută de preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu, Mihai Tănase, preşedintele Clubului Sportiv Nautic Motorsport Constanţa şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, George Şişcu. Horia Teodorescu a precizat că CJ Tulcea va include anul viitor în strategia de promovare a judeţului Tulcea, această competiţie sub denumirea de „Raliul Deltei Dunării”.

De asemenea, Mihai Tănase, preşedintele Clubului Sportiv Nautic Motorsport Constanţa, a felicitat organizatorii Raliului Deltei şi a descris acest eveniment ca fiind unul de succes pe viitor şi foarte apreciat la acest moment.

Raliul Deltei a reuşit să strângă în 3 zile 12.000 de spectatori, fiind astfel în topul Raliului din România, iar proba super specială a fost transmisă în direct pe un post TV, acest lucru reprezentând o altă performanţă a competiţiei. În această perioadă au apărut în mass-media 137 de ştiri despre Tulcea, despre raliu şi tot parcursul evenimentului, fiind acreditaţi 121 de jurnalişti.

În 2014, Raliul Deltei Dunării va fi o etapă internaţională, la care se aşteaptă o participare mult mai largă şi sperăm
într-o promovare mai puternică a judeţului Tulcea şi a Deltei Dunării, care are un potenţial turistic foarte mare.

La finalul conferinţei de presă, Mihai Tănase a premiat cu câte o cupă pe toţi cei implicaţi în acest proiect.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă