29.8 C
București
miercuri, 29 iunie 2022
AcasăSpecialRadwanska, după cucerirea Turneului Campioanelor: "Nu m-am așteptat deloc!" Prima reacție a...

Radwanska, după cucerirea Turneului Campioanelor: „Nu m-am așteptat deloc!” Prima reacție a polonezei

Agnieszka Radwanska a spus, după ce a câștigat Turneul Campioanelor 2015, că nu s-a așteptat la acest titlu de final de an. Poloneza a avut un meci strâns cu Petra Kvitova, însă a spus că jucătoarea din Cehia a slăbit puțin ritmul în runda a treia.

„A fost incredibil. Nu m-am așteptat deloc la așa ceva, mai ales că începului de an nu a fost unul grozav. Cred că problema se pune în felul următor: Nu contează cum începi, ci cum termini. Chiar nu găsesc cuvinte pentru ceea ce am simțit pe teren. Cu siguranță nu m-am așteptat la asta”, a spus Radwanska, după ce a cucerit trofeul.

Citește și Turneul Campioanelor Singapore 2015: Rezultatele complete și clasamentul grupelor

Poloneza spune că Petra Kvitova a rupt ritmul meciului și a început să joace un tenis de cea mai bună calitate în setul al doilea, motiv pentru care ea nu și-a mai putut face jocul. „Cred că Petra a jucat puțin mai bine după primul set. În primul set a făcut câteva erori și cred că apoi a început să joace un tenis cu adevărat agresiv, cu mingi foarte lungi, după care a trebuit să alerg, chiar în spatele numelui Singapore de pe teren. Pur și simplu juca cel mai bun tenis al ei și nu puteam face mare lucru. Cred că a jucat mai agresiv și totul începea să decurgă în favoarea sa. Apoi am reușit să mai reduc puțin din diferență, în setul al treilea, după care totul s-a încheiat în acest fel.”

Radwanska, favorita numărul 5, a învins-o pe Petra Kvitova, cap de serie 4, cu scorul de 6-2, 4-6, 6-3, în finala Turneului Campioanelor, de la Singapore, trecându-și pentru prima dată în palmares acest trofeu după șapte ediții jucate.

Citește și Radwanska a câștigat Turneul Campioanelor 2015, după finala cu Kvitova. Cum arată alături de trofeul de la Singapore!

Cele mai citite

Caniculă în toată țara. Județele, sub cod portocaliu sau galben. HARTA

Nouă judeţe din vestul, nordul - vestul şi centrul ţării se vor afla sub Cod portocaliu de caniculă de astăzi până vineri, potrivit unei...

Piloții cursei înarmărilor n-au testele la zi

Pentru prima oară în istoria Alianței Nord Atlantice, 300.000 de militari din Europa vor fi puși în alertă. Anunțul a fost făcut la începutul...

UE a aprobat sfârșitul motoarelor termice. Ce mașini vor fi exceptate

Statele membre UE au aprobat noaptea trecută planul Comisiei Europene de a reduce la zero emisiile de CO2 la maşinile noi începând din 2035,...
Ultima oră
Pe aceeași temă