17.4 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialRadu Voina alege cu greu lotul de 14 pentru Viborg!

Radu Voina alege cu greu lotul de 14 pentru Viborg!

Antrenorul echipei de handbal feminin Oltchim Rm. Vâlcea, Radu Voina, are o „problemă” cu care ar dori să se confrunte orice tehnician:  toate jucătoarele din lot îşi doresc să lupte în finala Ligii Campionilor cu Viborg şi îi este foarte greu să le aleagă pe cele 14 care vor face deplasarea în Danemarca.

„Nu am stabilit încă lotul, e foarte greu să o fac, pentru că fetele trec peste orice, dureri, accidentări, ca să lupte în finala Ligii Campionilor. Uneori ajungi o dată în viaţă la asemenea nivel şi le înţeleg pe toate, dar nu avem ce face. Va trebui însă să aleg 14 handbaliste cu care vom face deplasarea în Danemarca pentru meciul-tur”, a declarat Radu Voina.

Oltchim va pleca joi seară spre Bucureşti, echipa urmând a dormi în Capitală, de unde vineri va pleca, cu o cursă charter, spre Danemarca. „Vom ajunge la orele prânzului şi apoi vom avea antrenamentul oficial, la ora meciului, urmat de program normal. Sâmbătă vom face o ultimă vizionare, va urma meciul de la Herning şi vom reveni în ţară imediat după aceea, având cursa charter la dispoziţie”, a explicat Voina programul echipei sale din următoarele trei zile.

După revenirea din Danemarca, întreg lotul Oltchimului va fi cantonat în Bucureşti, la Rin Grand Hotel, până la jucarea partidei-retur, din 15 mai. „Tot lotul nostru va fi cantonat la Bucureşti, începând de duminică. Ne vom antrena la Sala Polivalantă, doar seara, pentru că atunci e programat meciul-retur şi vom avea parte şi de programe de refacere. Practic, ne mutăm cu tot clubul la Bucureşti pentru o săptămână”, a încheiat Radu Voina, care a mai spus că, înaintea dublei cu Viborg HK, emoţii are mai mult pentru fete, care îşi doresc enorm câştigarea trofeului Ligii Campionilor. 

Partida-tur dintre Viborg şi Oltchim va avea loc sâmbătă, de la ora 17.15, la Herning, iar cea retur se va disputa în 15 mai, ora 20.45, Sala „Ioan Kunst Ghermănescu” din Bucureşti, ambele meciuri fiind transmise în direct la Pro TV.

Cele mai citite

Echipă mixtă română de tenis de masă, calificată la Olimpiadă

Perechea română alcătuită din Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs s-a calificat pentru proba de dublu mixt din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris, a...

Portul Constanța, victima perfectă a managementului defectuos al statului!

Portul Constanța se află în primele 20 de porturi europene ca volum de mărfuri manipulate, dar activitatea sa este ”afectată semnificativ de acțiunea/inacțiunea...

Cristos a înviat! Cîrstoiu, nu!

IlustrațieȘ Marian Avramescu Cristos a înviat! Despre Cîrstoiu, acum puțin timp, candidatul comun pentru funcția de primar general al Capitalei din partea coaliției formate...
Ultima oră
Pe aceeași temă