2.2 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăSpecialProteste de amploare, anunțate în Capitală de 1 decembrie

Proteste de amploare, anunțate în Capitală de 1 decembrie

Peste 40.000 de persoane au anunțat, pe Facebook, că vor participa la un protest de Ziua Națională împotriva corupției. Manifestarea va începe, marți, la ora 12.00 în fața Casei Poporului. 

Astfel, pe pagina de Facebook ”Revoluție 1 DECEMBRIE 2015 Ziua Dreptății”, internauții au scris că a venit momentul pentru dreptate. 

”ROMÂNIA ȚARA TUTUROR POSIBILITĂȚILOR, o țară bolnavă care de la Revoluția din 89 până în prezent domina mafia, corupția și hoția condusă de-a lungul anilor de oameni care au știut numai să fure, iar noi românii ne-am lasat dusi de nas , mintiti si satui de aceleasi promisiuni false. 
DRAGI ROMANI a venit ziua în care trebuie să deschidem ochii să ne trezim din somnul cel de moarte, care ne apasa de generații întregi, ne-am săturat să fim sclavi în propria țară pe 01.12.2015. Haideți să ne unim cu mic cu mare din toate colțurile țării să obținem schimbarea pentru o Românie curată pentru viitorul copiilor nostrii. Să facem dreptate și lumină în țară noastră, acum ori niciodată, să luptăm pentru o soartă mai bună. Doamne ajută!”, se arată pagina de facebook citată. 

Proteste în toată țara de 1 decembrie au fost anunțate încă de la tragedia din Colectiv, când mii de oameni au cerut, în stradă, schimbarea clasei politice. Protestele de acum o lună au dus la schimbarea Guvernului Ponta. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă