0 C
Bucharest
Tuesday, 5 December 2023
HomeSpecialProiecte: Casa Mădălina

Proiecte: Casa Mădălina

O casă inseamnă mai mult decât materiale puse împreună, pereți, ferestre, acoperiș …O casă înseamnă un loc unde îți dorești să revii în fiecare sfârșit de zi, un loc primitor,luminos și odihnitor, călduros iarna și răcoros vara, unde să-ți “reîncarci bateriile” pentru o nouă zi. Casa trebuie să satisfacă aceste necesități fără costuri mari de construcție sau de întreținere.

Casa Madălina este o casă spaţioasă cu mansardă, foarte bine izolată interior şi exterior, cu 5 camere, bucătărie cu cămară/cameră tehnică şi 2 băi .

Doar 19 570 euro cu tva inclus pentru varianta de casă la ROȘU care se montează în circa 10-14 zile, respectiv 46 480 euro cu toate instalaţiile sanitare, electrice, de încălzire incluse şi finisajele interioare şi exterioare la ,,CHEIE,, și se predă în cca 5-6 săptămâni.

Este o casă ecologică pe structură de lemn care va produce costuri mici de întreținere. Lemnul din structura caselor este lemn selecționat , de calitate, uscat în uscător, dimensionat milimetric, rindeluit pe toate cele patru fețe, prelucrat în așa fel încât necesită un minim efort la montaj și cheltuieli mici la finisare: gipscartonul se poate monta direct pe elementele de lemn, nemaifiind necesare șipci de egalizare sau profile metalice pentru gipscarton selectionat de calitate.

Se poate monta orice tip de învelitoare, inclusiv ţigla ceramică de format mare iar finisajul prevede un aspect estetic interesant realizat din cărămidă decorativă.

Casa satisface foarte bine nevoile de spațiu, lumină, căldură, siguranță la cutremure și intimitate pentru orice familie. Se poate construi pe terenul clientului ORIUNDE în ţară fără alte cheltuieli suplimentare gen cazare, transport, mâncare, etc.

Caracteristici

5 camere, bucătărie , baie, cameră tehnică și două grupuri sanitare. Suprafaţa construită desfășurată este de 122 mp cu amprenta la sol 61 mp. Suprafața utilă este de 87.5 mp. Suprafața de teren minimă pe care se poate construi este de 250 mp.

Parterul are 58.6 mp și cuprinde: Living: 21 mp, Bucătaria: 4.8 mp Cameră tehnică: 2.6 mp Baie: 2.8 mp Hol:3 mp.

Etajul are 60 mp și cuprinde: Dormitor 1: 11.5 mp, Dormitor 2: 11 mp, Dormitor 3: 11 mp, Baie: 6.8 mp, Hol: 4 mp

Proiect: SC CASE CĂLDUROASE SRL, email: office@casecalduroase.ro, vanzari@casecalduroase.ro: Tel.: 0372 905 803 Fax: 0372 892 302
 

 

Cele mai citite

Fraudă de 15 milioane de euro făcută cu mașini second hand

Inspectorii din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală (DGAF) au identificat o grupare infracţională care a tranzacţionat mijloace de transport din spaţiul intracomunitar, în cuantum...

Atenție! Noi postări sponsorizate pe social media promovează falsele oportunităţi de investiţii

Specialiștii din Dispeceratul Național de Securitate Cibernetică au emis o avertizare cu privire la noi postări sponsorizate pe rețelele sociale care promovează oportunități false...
00:00:52

VIDEO. John Kerry numește cărbunele ca fiind “cel mai murdar combustibil din lume”

Însărcinatul special al președintelui Biden pentru climă, John Kerry, a subliniat duminică (3 decembrie) importanța de a nu mai permite "centrale electrice pe cărbune...
Ultima oră
Pe aceeași temă