10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialProgramul saptamanal de oprire a apei

Programul saptamanal de oprire a apei

Luni. Intre orele 8.30-19.30 se va opri alimentarea cu apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Fabricii – blocurile 15A, 15B, 15C, 15C bis, 15D, 25/II, 25/IV. Intre orele 9-18 nu vor avea apa la robinete consumatorii din perimetrul strazilor: Baba Novac si Intrarea Reconstructiei.
Marti. Intre orele 8-23 se va opri apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Drumul Taberei, Drumul Sarii, Constantin Marinescu si Ioan Culcer. Intre orele 9.30-14 se va intrerupe apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Aleea Huedin si Uioara. Intre orele 9-16 se va opri apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Luica, Resita, Calinesti, Slatioara. Intre orele 9-23 se va opri apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Dr. Sion, Sipotul Fantanilor, Brezoianu – intre Piata Walter Maracineanu si Poiana Narciselor, Stirbei Voda – intre Ion Campineanu si Poiana Narciselor. Intre orele 8-22 se va intrerupe apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Radovanu, Rascoala din 1907 si Maior Bacila.
Miercuri. De la ora 6 a zilei de miercuri si pana joi, ora 5, nu vor avea apa la robinete consumatorii din perimetrul strazilor: Valea Oltului, Valea Argesului, Aleea Parva, Valea Ialomitei, precum si la agentul economic aflat vizavi de intersectia dintre Valea Oltului si Valea Argesului. Intre orele 8.30-18.30 se va opri apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Bd. Iuliu Maniu, Bd. Vasile Milea, Anghel Mihai si Brasov. Intre orele 9-17 se va intrerupe apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Lucretiu Patrascanu, Bd. Basarabia si Intrarea Titan. De miercuri, ora 8, si pana joi, ora 8, nu vor avea apa la robinete consumatorii din perimetrul strazilor: Tarmului, Fabrica de Glucoza, Floreasca, Barbu Vacarescu, Verdi, Titeica. Intre orele 9-23 se va opri apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Betonia, Serban Petrescu, Jean Texier, Gavrila Muzicescu, Iuliu Tetrat, Simion Bolivar, Radu Beller, Popa Marin, Calea Dorobanti, Marcel Andreescu, Stefan Negulescu, Tudor Stefan, Aviator Iliescu.
Joi. De la ora 8 a zilei de joi si pana vineri, ora 8, se va opri apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Mihai Bravu – de la nr. 120 pana la nr. 150; Matei Voievod – de la nr. 105 pana la nr. 137; Aleea Lunguletu si Medic Zlatescu. Intre orele 9-22 se va opri apa la consumatorii din perimetrul strazilor: Bd. Camil Ressu, Bd. Theodor Pallady, Bd. 1 Decembrie, Postavarului, Liviu Rebreanu, Aleea Ilioara si strada Ilioara. Presiune redusa va avea Policlinica Titan.
Apa Nova a luat aceste masuri in vederea realizarii lucrarilor de modernizare a sistemului de alimentare cu apa al Capitalei.

Cele mai citite

Ciolacu urează românilor “Hristos a Înviat” și prezintă imagini în care arată că a fost la slujba de Înviere

Șeful Guvernului și al PSD, Marcel Ciolacu, le transmite românilor mesajul tradițional, "Hristos a Înviat", însoțit de imagini care atestă că a participat la...

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă