18.5 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialProbleme cu imunitatea? Încearcă sucul detoxifiant cu struguri negri şi lămâie

Probleme cu imunitatea? Încearcă sucul detoxifiant cu struguri negri şi lămâie

Acest suc hidratant şi detoxifiant ajută la eliminarea toxinelor din organism şi reîntinerirea pielii.

Strugurii negri sunt bogaţi în chercetină şi resveratrol, substanţe cu puternice proprietăţi antioxidante şi antiinflamatoare. Aceste substanţe antioxidante susţin funcţia vaselor capilare, ceea ce combate aspectul de celulită şi îmbunătăţeşte aspectul vasele de sânge proeminente.

Citeşte şi Reţetă de slăbit. Băutură răcoritoare cu pepene galben

În plus, strugurii au un conţinut ridicat de apă şi fibre care ajută la detoxiferea organismului. Fibrele mai pot încuraja proliferarea bacteriilor sănătoase din intestine, stabilizarea glicemiei şi reducerea nivelului de colesterol.

Christine Bailey, autoarea cărţii „Dieta cu sucuri naturale”, recomandă o reţetă simplă de suc detoxifiant: aveţi nevoie de 250 de grame de struguri negri fără sâmburi, o lămâie fără coajă, 250 de grame de pepene galben, precum şi cuburi de gheaţă şi o felie de lămâie pentru servire şi ornat.

Citeşte şi Uitaţi de băuturile energizante din supermarketuri! Reţetă: Suc dulce de dovleac pentru energie

Modul de preparare este foarte simplu: se storc toate ingredientele, apoi se serveşte sucul cu gheaţă şi se ornează cu o felie de lămâie.

Analiza nutriţională pentru o porţie: calorii – 226 kcal, proteine – 2,8 g, carbohidraţi – 55,9 g (din care 53,2 zaharuri), grăsimi – 0,6 g.

Citeşte şi REŢETĂ: Suc pentru imunitate cu ananas

„Sucurile din fructe şi legume sunt bogate şi în enzime care stimulează digestia şi absorbţia nutrienţilor, generând energie şi stimulând metabolismul. Detoxifiante şi energizante, aceste sucuri ard grasimile şi asigură corpului o formă perfectă”, explică Christine Bailey, autoarea cărţii „Dieta cu sucuri naturale”.

Cele mai citite

Președintele Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, la Washington

Președintele Klaus Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, într-o ceremonie care se va desfășura la Washington, în ziua de 8 mai 2024. Președintele Iohannis...

Ciolacu urează românilor “Hristos a Înviat” și prezintă imagini în care arată că a fost la slujba de Înviere

Șeful Guvernului și al PSD, Marcel Ciolacu, le transmite românilor mesajul tradițional, "Hristos a Înviat", însoțit de imagini care atestă că a participat la...

Președintele Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, la Washington

Președintele Klaus Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, într-o ceremonie care se va desfășura la Washington, în ziua de 8 mai 2024. Președintele Iohannis...
Ultima oră
Pe aceeași temă