11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialPrimul McDonalds deschis într-o clădire de birouri

Primul McDonalds deschis într-o clădire de birouri

McDonald’s România lansează primul restaurant McDonald’s într-o clădire de birouri. Acesta este al 64-lea restaurant din România al companiei, potrivit unui comunicat remis romanialibera.ro.

„Ne-am dorit să oferim tuturor celor care lucrează în Piaţa Victoriei şi în clădirea America House, în care şi noi avem sediul central, posibilitatea de a se bucura de produsele noastre în orice moment al zilei, la mic dejun, în pauza de prânz sau seara. De asemenea, tot aici regăsim şi McCafé – locul special în care poţi savura o cafea sau o prăjitură, într-o pauză binemeritată.”, a declarat Daniel Boaje, Director General McDonald’s România.

Compania McDonald’s investeşte continuu în modernizarea echipamentelor de producţie şi în îmbunătaţirea standardelor de mediu la care operează restaurantele. Investiţiile totale ale McDonald’s depăşesc 110 milioane de USD, în cei 16 ani de când compania a deschis primul restaurant din România. În Bucureşti, investiţia în deschiderea restaurantului se apropie de 3 milioane de lei.

“Noul restaurant McDonald’s, realizat după proiectele Studioului European de Design care aparţine companiei, este conceput ca un spaţiu adaptat ca funcţionalitate şi design stilului de viaţă modern al consumatorilor. Ca fiecare restaurant al companiei şi acesta este o parte a promisiunii McDonald’s de a le oferi consumatorilor săi motive de optimism în fiecare zi”, se arată în comunicat.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă