14.1 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialPrima oara cand duci copilul la cinema

Prima oara cand duci copilul la cinema

Un film pentru copii sau un desen animat vizionat la cinema reprezinta o experienta cu totul deosebita pe care copilul tau o va agrea cu siguranta si pe care nu o va putea uita foarte usor.

Atat timp cat filmul sau desenele animate pe care doriti sa le vizionati sunt dublate in limba romana, prichindelul tau nu va intampina vreo problema. Cu toate acestea, este indicat sa-l duci la cinema in momentul in care este putin mai maricel si reuseste sa inteleaga unde se afla si cu ce scop. Chiar daca se pot organiza astfel de „excursii” la cinematograf si de catre gradinita copilului tau, este recomandat ca pentru prima oara sa mearga insotit de tine.

Vezi si Prima oara cand merge la circ

Ce film sa alegi

Pentru prima data cand puiul tau merge la cinema este bine sa nu va aventuratI la filmele 3D. Chiar daca acum acestea au devenit o moda, va fi destul pentru el sa se acomodeze cu sala de cinematograf, cu imaginile si sunetele prezentate, mai ales ca ochelarii 3D nu-i vor sta sub nici o forma pe nasuc piticului tau, fiind prea mari si prea grei pentru acesta. Un film pentru copii in format normal sau un desen animat vor constitui o alegere excelenta.

Citeste si 5 activitati dinamice pentru intreaga familie 

Cum sa ne purtam

Chiar daca este micut si implicit vorbaret, trebuie sa-i explici copilului anumite reguli pe care sa le respecte in timpul vizionarii filmului.

In primul rand trebuie sa stea cuminte langa tine pe scaun, sa nu vorbeasca tare pentru ca ii va deranja pe ceilalti spectatori, iar daca mananca sau bea ceva sa nu dea cumva pe jos. Cu toate ca vei fi aproape de el si ii vei face observatii daca e nevoie, este important sa discutati toate aceste lucruri dinainte.

Citeste pe mami.ro si alte sfaturi pentru prima oara cand il duci la cinema

Cele mai citite

Acțiunile de control ale ANAF, în aprilie 2024, au diminuat pierderea fiscală cu 430 milioane lei

Ministerul Finanțelor și Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) prezintă raportul lunii aprilie al acțiunilor întreprinse de către direcțiile de specialitate din cadrul ANAF...

Brașovul e singurul oraș din țară intrat în cursa pentru a deveni Capitală Verde Europeană

Brașovul, o nouă tentativă pentru a deveni Capitală Verde Europeană. Este singurul oraș din România care a trecut de prima etapă de evaluare și...

Declarațiile lui Florin Maxim, antrenorul care a condus-o pe Corvinul către succesul istoric din Cupa României

Florin Maxim, antrenorul care a condus-o pe Corvinul Hunedoara spre câștigarea primei Cupe a României din istoria clubului, susține că elevii lui au avut...
Ultima oră
Pe aceeași temă